http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51dab0c1c694a.jpg

De PS4 lijkt de meest gewilde next-gen console van het moment, mensen pre-orderen de PS4 dan ook massaal en dat kan zomaar voor voorraadproblemen zorgen. GameStop heeft bijvoorbeeld al voorbestellingen moeten stoppen van de standaard-uitvoering, bundels zijn nog wel te koop. Wil je alleen een bundel voorbestellen, dan mag dit maar met één bestelling per huishouden. Woon je dus samen met je broertje op hetzelfde adres en willen jullie allebei een PS4-bundel kopen? Dan kan dit al problemen opleveren.

Ook hier in Nederland gaat het ongetwijfeld goed met de voorbestellingen van de PS4, populaire webshops hiervoor zijn onder andere Bol.com en Wehkamp. Beide winkels hebben de mogelijkheid om op acceptgiro een PS4 te bestellen, zodat je niet meteen het volledige bedrag hoeft te betalen. Bol.com laat echter alleen bestaande klanten de PS4 vooruitbestellen op acceptgiro, je moet dus een keer eerder iets besteld hebben op acceptgiro om hier gebruik van te kunnen maken.

Ook bij Amazon kampt men met voorraadproblemen, zo is de ‘PlayStation 4 Launch Edition’ ook al uitverkocht, wel zijn er nog bundels verkrijgbaar. Mocht je dus een PS4 op release willen, dan raden we je sterk aan een pre-order te plaatsen.