De E3 is nog maar net afgelopen of er is alweer een andere conventie gaande in Los Angeles. Ditmaal is het de Anime Expo en dat betekent voor de RPG liefhebbers vaak heel wat interessant nieuws. Wij mogen zeer zeker niet klagen, want een interessante titel zal volgend jaar in het Westen haar debuut maken.

We hebben het hier over Demon Gaze, een titel die ondanks haar simplisme enorm veel potentie heeft. De game kwam in januari uit in Japan en wist daar voor een kleine boost in verkopen te zorgen voor de PS Vita. De game heeft in de tussentijd goed verkocht en daarom wil ontwikkelaar The Experience en uitgever Kadokowa Games de game graag lokaliseren.

Voor zij die de prequel van de game kennen, Students of the Round, het verhaal heeft daar veel van weg. Het speelt zich alleen duizenden jaren naderhand af. Tijdens de game volg je hoofdpersonage Oz, wie een ‘Demon Gazer’ genoemd wordt. Doordat hij de magie van een magic eye bezit, heeft hij de kracht om demonen op te sluiten. Binnenin de 3D dungeons kun je demonen verslaan, welke je hierna kunt oproepen om je te helpen tijdens de daaropvolgende gevechten.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten, check dan de beelden hieronder.