Vanochtend kon je bij ons lezen dat Sony een merkwaardige foto van een zonsverduistering teasede met de tekst; “When Worlds Collide”. Developer Insomniac Games heeft zojuist een soort gelijke foto geupload op Facebook die meer informatie bevat.

Op de foto, die ook onderaan dit bericht te zien is, zien we een soort portaal met bovenin weer diezelfde tekst “When Worlds Collide”. Onderin zie je een cartoonachtig getekend uiteinde van een rotsblok met eronder “Heroes Return”.

Als Ratchet & Clank fan kreeg ik gelijk een big smile. Wie zijn de helden van Insomniac Games? Inderdaad, Ratchet & Clank! Een soort tijd/teleportatie portaal past erg goed in de wereld van onze galactische helden en de hele tekenstijl schreeuwt Ratchet & Clank.

Het is bovendien lang geleden dat er een ‘echte’ Ratchet & Clank game is uitgekomen. All 4 One had meer als doel om gezellig met wat vrienden te spelen en Qforce was een tower defence game. Het waren leuke games, maar ze hadden niet de traditionele gameplay die Ratchet & Clank juist zo goed maakte.

Kunnen we over niet al te lange tijd dan weer genieten van een traditionele Ratchet & Clank, misschien wel met ongekende mogelijkheden van de PlayStation 4, of verrast Insomniac Games ons met een andere titel? We weten het morgen, want Insomniac Games beloofde naast de foto op Facebook dat: “Big news is coming tomorrow everyone!”

In de een nieuwe game van dit helden duo zien we graag weer een free-roam ruimte om in te vliegen, de vermakelijke mini-werelden en vele (gekke) nieuwe en vertrouwde wapens om te upgraden! Wat lijkt jullie een leuke toevoeging voor een nieuwe Ratchet & Clank als het een nieuw deel betreft? En kijken jullie er net zo naar uit als wij? Laat het weten in de reacties hier beneden!