De complete lineage voorafgaand aan Assassin’s Creed II

Nog maar zes dagen wachten en dan kunnen we aan de slag met het tweede deel uit de Assassin’s Creed trilogie. Assassin’s Creed II speelt zich af in het historische Italië in de tijd van Leonardo Da Vinci en jij moet met Ezio op pad om je huurmoorden te plegen, in het voordeel van de samenleving.

Voorafgaand aan dit deel zit ook nog een verhaal. Dat verhaal, oftewel de prequel van Assassin’s Creed II, is te zien in een kleine driedelige serie. Bekijk hieronder de complete lineage, wat voorafgaand aan de game heeft plaatsgevonden.

Na de brute moord op de hertog van Milaan, gaat Giovanni Auditore op onderzoek uit. Zijn missie is te achterhalen waarom en wie achter de moord zit. Het spoor leidt hem naar de machtigste families, zelfs naar het Vaticaan. Wanneer Giovanni te dicht bij de waarheid komt, wordt hij ook een doelwit. Nu moet hij de samenzweerders ontmaskeren voordat hij de volgende naam op de groeiende lijst van slachtoffers wordt.

7 reacties

 1.    468 XP
  TwysT's avatar

  wel goede kwaliteit maar ik denk dat ik het toch via mijn ps3 en de store kijk

 2.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  Kan je die filmpjes gewoon downloaden dan? Dan wordt het gewoon kijken op een tv, wat iets fijner is dan in een youtube venster, ook al kun je die ook full-screen zetten.

 3.    468 XP
  TwysT's avatar

  @AngelEmiel: ja kheb laatst deel 1 gekeken op de tv 😉

 4.    421 XP
  Rhox's avatar

  1e deel heb ik op m’n PS3 staan, maar de 2 andere delen vind ik nog niet terug in de store, iemand een idee?

 5.    798 XP
  Justinvd's avatar

  Ge-wel-dig! Ik ga deze game zeker halen..!

 6.    798 XP
  Justinvd's avatar

  MELDING: ‘ Filmpjes doen het niet meer, moet iets accepteren ofso? ‘

  Gr.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Deze game wordt echt nice 😀