http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51dff121acaa4.jpg

De curatoren van Free Record Shop hebben samen met de crediteurencomissie en de rechter-commissarissen een oplossing bereikt voor Free Record Shop en ook Game Mania. Zo blijkt uit berichtgeving over een mail die naar het personeel zou zijn gestuurd. Door deze nieuwe oplossing zullen een flink aantal winkels in Nederland en België voortgezet worden onder geheel nieuwe leiding.

Niet iedereen behoudt zijn baan, maar een deel van het Nederlandse en het volledige Belgische personeel kunnen er gewoon blijven werken. De namen van de nieuwe bewindvoerders worden maandag bekendgemaakt. De komende tijd zullen de winkels met een beperkt aantal medewerkers open worden gehouden, ook het kantoor en logistiek centrum zal de komende tijd door minder werknemers worden voorzien.

Dit zal blijvend zijn tot de transitie naar de nieuwe bewindvoerder is voltrokken. ProCures heeft de Belgische tak van Free Record Shop en Game Mania overgenomen, zij lenen vanuit de Belgische vennootschappen ruim zeven miljoen euro aan Free Record Shop Holding. Game Mania had een noodplan klaarliggen voor als Free Record Shop zou verdwijnen, deze zal nu met de nieuwe oplossing niet meer hoeven toegepast te worden.

De curatoren van Free Record Shop hebben na overleg met de crediteurencommissie en de rechter-commissarissen een oplossing bereikt voor zowel Free Record Shop als Game Mania. Dit blijkt uit een interne mail die aan het personeel is gestuurd.