De geruchten gingen al rond deze week. Zo speculeerde men dat er een Facebook applicatie zou komen, de foto-albums verbeterd zullen worden en dat je je PlayStation Profiel kan pimpen met je eigen kleurtje. James Thorpe, PlayStation Network Product Manager van Sony heeft op het Officiële PlayStation Blog van de Verenigde Staten laten weten dat de geruchten waar zijn en dat er onder andere een Facebook applicatie komt.

Met deze Facebook applicatie is het mogelijk om je behaalde trophies te linken aan je Facebook account. Daarnaast heeft de beste man ook nog is een video achtergelaten om te laten zien hoe het eruit ziet en hoe je je Facebook account kunt linken aan je PlayStation 3. Je kunt de beelden hieronder bekijken. Wanneer Firmware 3.10 zal verschijnen is nog niet bekend, een exacte datum is nog niet bekend maar de geruchten gaan dat de Firmware-update 19 november zal verschijnen.

  • The Photo category on the XMB has been revamped to make it easier to see more of your photos stored on the PS3.
  • The PSN Friends List has been modified based on feedback we received after update 3.00. Additionally, you can now choose a color for your PSN ID on the XMB.