Op de E3 in 2011 kondigde Sony aan dat BioShock Infinite naar de PlayStation Vita zou gaan komen en dit maakten ze officieel door Ken Levine, de grote man achter dit laatst verschenen deel, dit zelf te laten vertellen op het podium. Inmiddels is BioShock Infinite voor de PlayStation 3 al geruime tijd uit en over de PlayStation Vita is nog geen woord gerept.

Het enige wat we weten is dat Levine ooit eens zei dat Sony en 2K nog een deal moesten sluiten, maar die blijkt ook vandaag de dag nog niet rond te zijn. Kortom, de aankondiging van de PlayStation Vita versie was dus eigenlijk een beetje een loze belofte en dat is jammer. Maar, hiermee is het niet afgedaan, want Levine is op dit moment bezig om het voor elkaar te krijgen.

Op Twitter heeft Ken Levine aangegeven dat hij met Sony en 2K Games heeft gesproken over de game en dat hij het probeert rond te krijgen. Stel dat het hem lukt, dan nog zal het lang duren voordat de game verschijnt. De ontwikkeling is immers nog niet begonnen. Zodra we weer iets vernemen lees je het hier.