Capcom zal op 15 augustus DuckTales Remastered uitbrengen op het PlayStation Network voor een bedrag van €14.99. Hiermee krijg je logischerwijs een digitaal exemplaar, maar daarnaast zal de game ook in de winkels te verkrijgen zijn als een semi-fysiek exemplaar. Inderdaad, semi, en dat heeft er mee te maken dat de fysieke release ietwat ongebruikelijk is.

De Amerikanen zullen de game namelijk ook in de winkels kunnen kopen voor een vijfje meer dan de digitale prijs en hiervoor krijgen ze een mooi hoesje, maar dan wel zonder disc. In het hoesje zal de koper een code aantreffen die digitaal ingelost kan worden. Dus in feit is het exact hetzelfde exemplaar als je de game via het PSN aanschaft alleen dan zul je niet zo’n mooi hoesje hebben.

Tot op heden is deze editie enkel voor Amerika aangekondigd dus een Europese release is even afwachten. Overigens is deze editie exclusief voor de PlayStation 3. Meer weten over DuckTales Remastered? Lees onze hands-on of bekijk de duckumentary hierboven.