Eind deze maand een nieuwe Summer Sale in de PS Store

Op Steam is momenteel de Summer Sale in volle gang en Sony kan natuurlijk niet achterblijven. Meestal is het in de zomer ook erg rustig qua nieuwe game releases en ook dit keer gaan we een rustige periode tegemoet, waarin we nog even de kans krijgen om de games te spelen waar je eerst niet aan toe kwam.

Om toch nog even leuke titels binnen te vissen zal eind deze maand in Europa de Summer Sale in de PS Store van start gaan. Dit liet Fred Dutton (SCEE Blog Manager) weten. De advertentie die momenteel te bewonderen is in de Store betreft volgens Dutton niet de daadwerkelijke Summer Sale, maar desondanks mogen we ook deze week kortingen verwachten.

Welke deals, kortingen of andere tegemoetkomingen we mogen verwachten met de Summer Sale is helaas nog niet bekend, maar verwacht op korte termijn daar meer informatie over.

 1.    345 XP
  SILENCER_CHRIZ's avatar

  komt de summer sale ook op de ps3 ? misschien nog een paar leuke games voordat gta v uitkomt ?

 2.    311 XP
  The_darknessking's avatar

  Hoop dat het net zo’n leuke summer sale als op Steam wordt! ;D

 3.    226 XP
  arian's avatar

  Als Sony zulke akties als op Steam zou hebben, zou ik persoonlijk minder moeite hebben met het hele digitaal versus fysieke aankoop gedoe 🙂

 4.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  @The_darknessking: ja idd!

 5.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  🙂

 6. Anoniem -   
  ZWGamemaster's avatar

  Geef maar net zulke kortingen op de games doe ook de US store de laatste weken heeft and make me happy.

 7.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Ik ben benieuwd. 😀

 8.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Jammer dat de ps store sales vrijwel altijd zuigen (of misschien ben ik te verwend geworden door Steam lol dat kan ook).