Sony hoopt de Playroom techdemo verder te hebben uitgebreid bij de PS4 launch

Enige tijd terug gaf Sony aan dat ze van plan waren om de testomgeving voor de features van de PlayStation 4 en DualShock 4, Playroom, standaard bij de console zouden gaan leveren. Hier zijn ze min of meer op terug gekomen zo blijkt uit een artikel van Polygon.

Hier geeft Tsubasa Inaba (senior producer bij SCEA) aan dat Sony tussen nu en twee maanden een definitief antwoord zal geven op de vraag of dat Playroom standaard bij de console zit.

Wel kijkt Sony terug op het Welcome Pack van de PlayStation Vita wat vergelijkbaar is met Playroom en vanuit dat perspectief zal er zeer waarschijnlijk iets speelbaars standaard op het platform staan.

Het is goed mogelijk dat Playroom verder uitgebreid zal worden met nieuwe ervaringen, Sony hoopt dat zelfs aldus Inaba, maar hij kon niet concreet aangegeven of dit nog voor de lancering van de PS4 zal zijn of dat dit door middel van DLC zal gaan.

 1.    1515 XP
  Mithrandir's avatar

  Die techdemo is leuk, maar als het weer een ‘verplicht’ icoontje is, en de camera daar mandatory voor is, is hij vooral irritant. Hopelijk is hij inderdaad zoals de Vita Welcome Park. Die is erg leuk, heeft trophies, EN is verplaatsbaar/verwijderbaar 🙂

 2.    152 XP
  Ghost-Fighter's avatar

  @Mithrandir: Volgens mij is Welkoms park niet te verwijderen?

 3.    331 XP
  ss2pascal's avatar

  @Ghost-Fighter:

  Net gekeken en nee is idd niet verwijderbaar

 4.    1515 XP
  Mithrandir's avatar

  @Ghost-Fighter: Hmm, dat zou ik moeten controleren. Icoontje is igg te verplaatsen, en dat is, zeker nu met folders, al heel wat! 🙂

 5.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Hoop deze keer dat het pas echt wat wordt.

 6.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Als het een leuke party game wordt dan ben ik voor. Voor motion controls lijkt me nog steeds dat men moet verder werken op sorcery (vooral eerste techdemo had een betere sfeer), als dat AAA met RPG elementen en eventueel open wereld dan heb je gelijk iets heel bijzonders.

 7.    137 XP
  pimmetje-r's avatar

  @Mithrandir: Dit werkt niet zonder camera, dat lijkt me redelijk duidelijk.

 8. Anoniem -   
  g4m3r's avatar

  Allemaal leuk en aardig die nieuwtjes over de ps4 en games en demo’s maar wanneer komt de ps4 nou??? 😮

 9.    1812 XP
  R*forever's avatar

  Leuk voor effe .. Maar de real deal zijn de games^_^