Op de E3 maakten we voor het eerst kennis met Driveclub, het nieuwe project van Evolution Studios. Op basis van deze hands-on ervaring en de beschikbare informatie heeft Roel een interessant artikel geschreven dat je hier terug kunt lezen.

Hoewel de speelbare demo erg vermakelijk was, was het erg beperkt. Zo was de demo een afspiegeling van de game die qua ontwikkeling op 35% was en deze demo bevatte slechts ÊÊn baan, vier auto’s en acht camera’s. Daarnaast was de demo speelbaar tot acht man.

Dat laatste is erg positief, maar de rest was een beetje karig. Het goede nieuws is echter dat op de Gamescom een volledig nieuwe demo getoond zal gaan worden. Deze zal tevens de laatste updates bevatten, dus wellicht dat we hier nog veel meer interessante informatie uit kunnen halen.

Als we de game te zien en te spelen krijgen in Keulen, dan zul je vroeg of laat een nieuwe hands-on hier op PSX-Sense mogen verwachten. Ook zul je zelf de game kunnen uitproberen als je van plan bent om naar de Gamescom te gaan en we kunnen je vertellen dat de game de moeite waard is!