Is er een Call of Duty MMO in de maak?

Call of Duty: Modern Warfare 2 is net uit en de geruchten komen al op gang op een nieuwe deel. Dat er een nieuw deel komt, staat wel vast, maar dat er misschien wel zelfs een Massive Multiplayer Online (MMO) game van deze succesvolle franchise komt was nog niet zeker. Journalist Ben Fritz heeft voor zijn werkgever LA Times een artikel geschreven met wel heel bijzonder informatie erin.

Zo zegt hij dat er iemand dichtbij Activison, de uitgever van alle delen van Call of Duty dat ze aan het overwegen zijn om een MMO van de franchise te maken. Tevens zegt hij dat er een derde ‘mysterieuze’ ontwikkelaar eraan werkt, dus niet Treyarch of Infinity Ward. Of dat aan een nieuw deel is of aan de MMO, is niet duidelijk. Hopelijk krijgen we binnenkort meer duidelijkheid hierover.

“One person close to the company said it also was considering adapting Call of Duty as a massively multiplayer online world.”

10 reacties

 1.    369 XP
  matthijs222's avatar

  ben beniewd… misschien zoiets als dat je in een eigen gemaakte clan kan zitten en zo als groep naar een oorlogsgebied wordt uitgezonden? en dat als je dood bent weer trug bent??
  aah! so much to fantasise about ^^

 2. Anoniem -   
  86.88.39.78 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik hoop het niet gaat het hel Call of Duty Fransice naar de klote

 3.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  net zoiets als MAG?

 4.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Dat is wel beest, beetje wolfenstein idee maar dan online:P

 5.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  het zou wel cool zijn 😀

 6.    293 XP
  rieks's avatar

  oke dus dan zal dit : http://www.gamed.nl/view/68933 wel voor de mmo zijn

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hopelijk is het geen uitmelk game.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  lijkt me interessant, ben benieuwd

 9.    473 XP
  mickje12's avatar

  hoeft van mij niet, ik vind bij call of duty de singleplayer vaak interesanter, vind dit trouwens bij bijna alle spellen!

 10.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  Call of duty makers zijn echt gierig voor geld aan het worden als ze zo door blijven gaan. Begint te irriteren. Gaat op een gegeven moment je de kop kosten. 100%