We hebben deze week niet alleen een zonnige week voor de boeg, maar ook eentje juist achter de rug. Vandaag is het bijna niet om uit te houden, maar de échte gamer maakt zelfs in de meest erbarmelijke toestanden tijd om even lekker zijn console aan te zetten. Met een ventilator of airco in de buurt, de gordijnen gesloten en een koel drankje bij de hand is het leven zo slecht nog niet!

Prototype 2 – Radnet Edition

De open spelwereld uit het eerste deel is gebleven in Prototype 2, evenals de ongeëvenaarde verwoesting en het veranderen van je lichaam. Je bent opnieuw het ultieme wapen, maar dit keer kruip je in de geïnfecteerde huid van sergeant James Heller. Hak je een bloederige weg door de woestenij van New York, dat na de virusuitbraak is omgedoopt tot New York Zero. Beweeg je opnieuw bliksemsnel voort, gebruik een uitgebreid arsenaal aan dodelijke biologische wapens en stop voor niets of niemand tot je je doel hebt bereikt.

  • Prijs: €19,99
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: Prototype 2
  • Metacritic score: 79
  • Link: Bigu!

Asura’s Wrath

Lang geleden in het rijk van Shinkoku vechten acht goden om de beschaving te beschermen tegen een vernietigende kracht genaamd Gohma. Tijdens het vieren van de overwinning wordt de keizer van Shinkoku vermoord. Asura krijgt onterecht de schuld. Zijn vrouw wordt vermoord, zijn dochter gekidnapt, zijn zwager en rivaal Yasha keert hem de rug toe en Asura wordt uiteindelijk verbannen uit Shinkoku. Als Asura 12.000 jaar later ontwaakt, wil hij maar een ding: Wraak op iedereen die hem heeft verraden!

 

Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania – Lords of Shadow speelt zich af tijdens de ondergang van de wereld. Het verbond tussen The Earth en The Heavens wordt bedreigd door een donkere en kwaadaardige kracht – de mysterieuze Lords of Shadow – en de wereld wordt geregeerd door de Duisternis. In dit verslagen land dwalen de zielen van de doden die geen vrede kunnen vinden rond, terwijl kwaadaardige schepsels vrij over de aarde bewegen om dood en chaos te creëren.

 

Spec Ops: The Line

Spec Ops – The Line speelt zich af te midden van de verloren glorie van Dubai. Ooit de speeltuin van ’s werelds rijkste elite, is Dubai nu het slachtoffer geworden van een reeks cataclysmische zandstormen. De ultramoderne architectuur ligt nu half begraven onder miljoenen tonnen zand. Dit zelfde zand speelt ook een grote rol in de gameplay van Spec Ops: Het verandert de gevechtssituaties en is een krachtige, maar onvoorspelbare kracht die je zowel zal helpen als hinderen in de loop van het spel.