Aliens: Colonial Marines Stasis Interrupted uitbreiding komt volgende week?

Aliens: Colonial Marines wordt door velen gezien als één van de slechtste games van dit jaar, maar SEGA voorziet het spel nog steeds van nieuwe content. Volgende week zou namelijk de Statis Interrupted uitbreiding moeten verschijnen. Dat meldt de website DSoGaming. Eerder ontdekte PS3Trophies ook al trophies voor de uitbreiding.

Als we DSoGaming mogen geloven verschijnt de DLC op 23 juli. Hierbij wordt ook een nieuwe patch vrijgegeven om een aantal bugfixes door te voeren.

DSoGaming wist ook een beschrijving van de Stasis Interrupted uitbreiding te bemachtigen en deze valt hieronder te lezen.

The story begins as Lisbeth Hutchins and other passengers onboard the spaceship Legato wake unexpectedly from hypersleep and must figure out why their vessel has been diverted to intercept the Sulaco leaving LV-426′s orbit. Fight your way through the alien-infested spaceship, find out what Michael Weyland is after, and discover what truly happened to Hicks

Boxshot Aliens: Colonial Marines

Aliens: Colonial Marines

Releasedatum:
12-02-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
SEGA
Ontwikkelaar:
Aliens: Colonial Marines verkoopt slechts 1,3 miljoen exemplaren
Gepubliceerd op 12 mei, 2013 om 14:50
SEGA erkent dat Alien: Colonial Marines trailers misleidend zijn
Gepubliceerd op 4 apr, 2013 om 14:34
Nieuwe Aliens: Colonial Marines patch nu beschikbaar
Gepubliceerd op 21 mrt, 2013 om 14:46
 1. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  Kan me dus echt niet voorstellen dat iemand nog geld overmaakt naar sega. Dat je de spel koopt begryp ik nog,je werd mislijdt door mooie gameplay en loze beloftes. Maar na alles te hebben gezien en nog dlc aanschaffen?? Leveloosss heet dat

 2.    1146 XP
  chris65's avatar

  Ik heb ook niet het idee dat dit een van de best verkopende dlc zal worden 😉

 3.    531 XP
  monsternon's avatar

  @raaraa: je bedoelt zeker gearbox die hebben deze game gemaakt. Sega allen de uitgever.

 4.    4027 XP
  tyger1's avatar

  @monsternon:
  Klopt ! , verbaasde me dat er een DLC voor deze game uitkwam .
  Uitgespeeld en verkocht , lol.

 5. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  Ja maar sega is de uitgever. En die wist dat het spel er niet uitzag. Ze zyn er bewust mee akkoord gegaan om deze schande uit te brengen. Dus sega is even schuldig als gearbox sw

 6. Anoniem -   
  145.221.193.xxx's avatar

  @raaraa:
  Ik moet zeggen ik ben wel blij dat ze nog DLC uitbrengen. Dit omdat ik de game in de preorder had staan en ik voor de game de seasons pass had aangeschaft. Dat de game niet bracht wat de trailers lieten zien tot daar aan toe maar ik ben in ieder geval blij dat ik dan ook nog eens niet genaaid wordt op de DLC.
  En eerlijk is eerlijk. De game is misschien niet de mooiste en de SP is zeker niet geweldig maar ik haal met Bug-Hunt een hoop plezier eruit met vrienden.

  Ik laat me gewoon verrassen met Stasis Interrupted