null

Aangezien PS3-Sense op het moment flink aan het groeien is, hebben we wat meer mensen nodig om de site draaiende te kunnen houden. Naast het laatste nieuws, de trophies, de reviews, het forum, de specials etc. gaan we in de toekomst ook andere dingen aanbieden en/of verbeteren. En dat is nu net waar we jou voor nodig hebben. PS3-Sense is zelfs op het moment één van de best bezochte PS3-community’s van de Benelux, en jij hebt nu de kans om daar een deel van uit te maken.

Wie zoeken we?

We zijn opzoek naar mensen die bovenmatig geïnteresseerd zijn in games en alles hier omheen zoals de hardware, techniek etc. Je moet in staat zijn om via bijvoorbeeld een stuk tekst mensen te informeren over het desbetreffende product. Ook is het van belang dat je niet bang bent om je mening te laten horen, dat is immers wat een lezer van je wilt weten, wat vindt jij van hetgeen waar je over schrijft. We verwachten ook van je dat je niet een 5 voor Nederlands op je rapport hebt gehad, maar wel de zekere grammatica onder de knie hebt. Ook hebben we een vacature voor iemand die helemaal weg is van videobewerking en ook zijn weg weet met Adobe After Effects.

De functies

Columnist
Als columnist bij PS3-Sense schrijf je één keer in de twee of drie weken een column. Hierin bespreek je een recent onderwerp die gerelateerd is aan de gamesindustrie. Een column is de manier om een grote hoeveelheid mensen via PS3-Sense jou mening te laten horen, lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op.

Preview schrijver
Op het moment hebben we op PS3-Sense nog niet zoveel previews, dit omdat we met het huidige aantal mensen daar simpelweg niet aan toe komen. Via een preview geef je de lezer, zoals de naam al doet vermoeden, een voorproefje op de game die je bespreekt. Previews schrijf je meestal na aanleiding van een bezoek bij een uitgever, waar je een game ver voor de releasedatum al mag ‘testen’. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je op een beurs zoals de Gamescom, FirstLook, HME o.i.d. verschillende titels te spelen krijgt, die je vervolgens previewt. Het vervoer naar een uitgever toe wordt overigens niet door ons vergoed, wij verzorgen alleen dat je er terecht kunt, voor het vervoer zal je dus zelf moeten zorgen. Houd daar rekening mee.

Video montage
Weet jij hoe je een driedubbele geluidsspoor onder een video moet zetten? Dan ben je wellicht geschikt voor deze functie. We zijn van plan om steeds meer video-items te gaan maken en daarvoor hebben iemand nodig die ons daarbij kan helpen. Je krijgt van ons de beelden afgeleverd in AVCHD (m2ts-extensie) en dan is het aan jou de taak om hier een spetterend item van te maken. Het is overigens geen eis, maar wel een pre, dat je ook enige ervaring hebt met Adobe After Effects.

Het dagelijkse nieuws
Natuurlijk zijn we ook altijd opzoek naar mensen die graag willen meehelpen met de dagelijkse verzorging van al het PS3-nieuws dat uitkomt. Naast nieuws ben je als redacteur ook verantwoordelijk voor reviews, afhankelijk van het aantal posts dat je maakt krijg je van ons na verloop van tijd games opgestuurd. Deze games mag je altijd houden, je hoeft er enkel voor te zorgen dat je de review binnen een bepaalde periode (meestal 1 week) na ontvangst van de game af hebt.

Wat wij jou te bieden hebben

Een unieke ervaring die niet alleen ontzettend leuk is, maar ook nog eens erg goed voor op je CV.
Gezellige community (informeel contact onderling)
Je beslist mee over de ontwikkelingen van PS3-Sense
Een PS3-Sense mail-adres (doorstuur naar je eigen inbox)
Mogelijkheid om pers/game evenementen bij te wonen
Games, gadgets en/of goodies welke je vrijwel altijd mag houden
Ervaring binnen de games-industrie en als journalist
Een bereik aanspreken van meer dan 100.000 bezoekers per maand

Contact opnemen

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in éen van deze functies neem dan contact met ons op via [email protected] middels een sollicitatie brief. We hoeven geen uitgebreide CV van je te hebben, maar wel even de algemene informatie zoals je geboortedatum, je echte naam, PS3-Sense naam en woonplaats.