Nieuwe vacatures binnen PS3-Sense

null

Aangezien PS3-Sense op het moment flink aan het groeien is, hebben we wat meer mensen nodig om de site draaiende te kunnen houden. Naast het laatste nieuws, de trophies, de reviews, het forum, de specials etc. gaan we in de toekomst ook andere dingen aanbieden en/of verbeteren. En dat is nu net waar we jou voor nodig hebben. PS3-Sense is zelfs op het moment één van de best bezochte PS3-community’s van de Benelux, en jij hebt nu de kans om daar een deel van uit te maken.

Wie zoeken we?

We zijn opzoek naar mensen die bovenmatig geïnteresseerd zijn in games en alles hier omheen zoals de hardware, techniek etc. Je moet in staat zijn om via bijvoorbeeld een stuk tekst mensen te informeren over het desbetreffende product. Ook is het van belang dat je niet bang bent om je mening te laten horen, dat is immers wat een lezer van je wilt weten, wat vindt jij van hetgeen waar je over schrijft. We verwachten ook van je dat je niet een 5 voor Nederlands op je rapport hebt gehad, maar wel de zekere grammatica onder de knie hebt. Ook hebben we een vacature voor iemand die helemaal weg is van videobewerking en ook zijn weg weet met Adobe After Effects.

De functies

Columnist
Als columnist bij PS3-Sense schrijf je één keer in de twee of drie weken een column. Hierin bespreek je een recent onderwerp die gerelateerd is aan de gamesindustrie. Een column is de manier om een grote hoeveelheid mensen via PS3-Sense jou mening te laten horen, lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op.

Preview schrijver
Op het moment hebben we op PS3-Sense nog niet zoveel previews, dit omdat we met het huidige aantal mensen daar simpelweg niet aan toe komen. Via een preview geef je de lezer, zoals de naam al doet vermoeden, een voorproefje op de game die je bespreekt. Previews schrijf je meestal na aanleiding van een bezoek bij een uitgever, waar je een game ver voor de releasedatum al mag ‘testen’. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je op een beurs zoals de Gamescom, FirstLook, HME o.i.d. verschillende titels te spelen krijgt, die je vervolgens previewt. Het vervoer naar een uitgever toe wordt overigens niet door ons vergoed, wij verzorgen alleen dat je er terecht kunt, voor het vervoer zal je dus zelf moeten zorgen. Houd daar rekening mee.

Video montage
Weet jij hoe je een driedubbele geluidsspoor onder een video moet zetten? Dan ben je wellicht geschikt voor deze functie. We zijn van plan om steeds meer video-items te gaan maken en daarvoor hebben iemand nodig die ons daarbij kan helpen. Je krijgt van ons de beelden afgeleverd in AVCHD (m2ts-extensie) en dan is het aan jou de taak om hier een spetterend item van te maken. Het is overigens geen eis, maar wel een pre, dat je ook enige ervaring hebt met Adobe After Effects.

Het dagelijkse nieuws
Natuurlijk zijn we ook altijd opzoek naar mensen die graag willen meehelpen met de dagelijkse verzorging van al het PS3-nieuws dat uitkomt. Naast nieuws ben je als redacteur ook verantwoordelijk voor reviews, afhankelijk van het aantal posts dat je maakt krijg je van ons na verloop van tijd games opgestuurd. Deze games mag je altijd houden, je hoeft er enkel voor te zorgen dat je de review binnen een bepaalde periode (meestal 1 week) na ontvangst van de game af hebt.

Wat wij jou te bieden hebben

Een unieke ervaring die niet alleen ontzettend leuk is, maar ook nog eens erg goed voor op je CV.
Gezellige community (informeel contact onderling)
Je beslist mee over de ontwikkelingen van PS3-Sense
Een PS3-Sense mail-adres (doorstuur naar je eigen inbox)
Mogelijkheid om pers/game evenementen bij te wonen
Games, gadgets en/of goodies welke je vrijwel altijd mag houden
Ervaring binnen de games-industrie en als journalist
Een bereik aanspreken van meer dan 100.000 bezoekers per maand

Contact opnemen

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in éen van deze functies neem dan contact met ons op via [email protected] middels een sollicitatie brief. We hoeven geen uitgebreide CV van je te hebben, maar wel even de algemene informatie zoals je geboortedatum, je echte naam, PS3-Sense naam en woonplaats.

18 reacties

 1.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  Opgestuurd.

 2.    1749 XP
  Shmet's avatar

  Succes iedereen doe jullie best 😉

 3.    482 XP
  Flow's avatar

  Ik kijk er naar uit om wat nieuwe gezichten in de crew lijst te zien straks 😉 veel succes iedereen!

 4.    656 XP
  Killermen's avatar

  Veel succes iedereen, we kijken uit naar nieuwe crew-leden

 5.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Ik kan niet goed schrijf word het niet voor mijn;)
  maar veel geluk met zoeken!

 6.    790 XP
  Robbert's avatar

  Het lijkt me wel leuk om te doen, stukjes schrijven gaat me ook makkelijk af, toch heb ik hier net wat te weinig tijd voor… Jammer, maar je moet prioriteiten stellen.

  Moeten jullie dat er niet bij zetten, dat je er wel genoeg tijd voor vrij moet maken? Ben bang dat mensen het anders gaan onderschatten… Er wordt namelijk wel van je verwacht dat je je (wekelijkse/dagelijkse) bijdrage doet. Kan je niet zomaar even overslaan zoiets. Of heb ik dit fout?

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  heb helaas te weining tijd hiervoor, maar als ik dit zo lees wordt de site alleen maar beter 😀

 8.    442 XP
  rwss's avatar

  Jammer dat ik totaal geen ervaring heb als Journalist en hier ook geen
  opleidingen in gevolgd heb, het is een leuke vacature.
  Het enigste stuk wat ik heb geschreven is een PDF over hoe je een hardeschijf
  van een ps3 systeem moet vervangen, wel te verstaan over de 40, 60 en 80 GB versies van de console en dus niet de slim, deze pdf moet trouwens nog hier ergens op PS3-Sense online staan.
  Ook heb ik geen ervaring in de Games Industrie, behalve dat wat ik weet over mijn eigen consoles omdat ik deze al wat keren open heb geschroeft,
  helaas zijn hier ook te weinig mensen van die dit durven. 😀

 9. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @rwss: Ik heb ook geen opleiding gedaan en kan posten:P

 10.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Ik heb wel een opleiding gedaan maar heeft niks met dit temaker;)

 11.    1749 XP
  Shmet's avatar

  @ferrariking: Dat blijkt ja :p

 12.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Heey ik doe niet meer mee 😉 Als jullie eerst normaal met jullie soliciatanten omgaan wil ik nog wel een poging wagen. Dit is al de zoveelste keer dat ik geen atwoord heb gehad van helaas je bent het niet geworden. Dat is wel zo netjes

 13.    442 XP
  rwss's avatar

  Het is wel zo netjes inderdaad als er gecoliciteerd wordt om aan die genigen die het niet zijn geworden toch even te laten weten dat ze het niet zijn geworden, het valt mij op dat veel bedrijven zo met mensen om gaan dit is niet erg netjes en verteld ook wat over het bedrijf zelf en de omgang met hun eigen personeel, die genige die niks meer te horen hebben gekregen, mijn advies is maak ze gek en bestook ze met mails en nog eens mails, laat het niet verwateren, zorg dat ze niet om je heen kunnen en let er wel op dat
  ook via email het zelvde model gevolgd moet worden als een colicitatie brief per post, vermeld ook altijd de stukken die je met je colicitatie mee verstuurd bij de email colicitatie of colicitatie brief zoals CV.

  Bovendien de colicitatie rondes lopen vermoedelijk nog bij PS3-Sense, het
  is dan ook logisch dat ze nog niks laten horen tot ze besluiten dat ze genoeg kanidaten hebben of de juiste personen gevonden hebben.

 14.    369 XP
  matthijs222's avatar

  verzonden ^^

 15.    1919 XP
  ddvos's avatar

  jammer genoeg ben ik heel slecht in nederlands en heb ik dyslectie en ben ik denk wat te jong anders had ik het misschien wel gedaan

 16.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Weet je zeker dat jullie aan het groeien zijn? Jullie zakken helemaal in elkaar!

 17. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @JoeyNL: En waar baseer je dat op??

 18.    59 XP
  michelmani's avatar

  ik wil het ook wel proberen voor de video editing