Capcom werkt niet aan nieuwe Darkstalkers

De eerste Darkstalkers zag zowat 20 jaar geleden het levenslicht wat zelfs nog in de arcadehallen was. Afgelopen paar jaar ging het gerucht dat Capcom werkte aan een volledig nieuwe Darkstalkers, welke zou draaien op de engine van Street Fighter. Dit blijft echter bij een gerucht, want Capcom werkt niet aan een nieuw deel.

Dit vertelde fighting game manager, Matt Dahlgren, tegenover Siliconera. Reden hiervoor is dat Darkstalkers: Resurrection tegenvallend heeft gepresteerd in de verkoop. Deze HD uitgave, welke bestaat uit een compilatie van Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge en Darkstalkers 3 verscheen eerder dit jaar in maart.

 1.    369 XP
  poolOOvision's avatar

  Weer capcom, laat me raden : zat niet in t budget. Ik ben bang dat we aan het eind van het jaar weer een uitgever minder hebben. Helaas want ik ben een grote fan van de streetfighter serie

 2.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Johhhh, ik kocht de HD versie niet, omdat ik de originele al had en niet aan die uitmelkerij doe.

  Ik hoopte daarom dus echt op een nieuwe Darkstalkers, ik had veel hoop omdat een kind in een episode van Street Fighter X Tekken een shirt had met daarop ” Darkstalkers isn’t dead”.

  Heel erg jammer weer van Capcom, ze laten steeds hun oude franchise vallen… Zelfs Nintendo heeft meer respect voor Megamen dan Capcom >.>….

 3. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  capcom moet maar Fusie gaan doen met Bandai en Namco wordt Tekken en Street Fighter samen gevoegd wordt het Street tekken

 4.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Mensen willen wat nieuws niet een saaie HD uitgave die niet eens zo mooi is. Excuses even goed gekeken afzichtelijk…..