Nieuwe Final Fantasy XIV: A Realm Reborn video toont dungeons

Square Enix heeft enige tijd terug al de nodige video’s vrijgegeven van de wereld waarin je zult gaan vertoeven als je Final Fantasy XIV: A Realm Reborn aanschaft. Een wereld vol variatie en prachtige omgevingen. Maar er is meer, want er zijn ook dungeons te vinden in deze game en vandaag heeft Square Enix een eerste video vrijgegeven waarin we dungeons te zien krijgen.

Binnenkort zal ongetwijfeld het tweede deel gaan verschijnen en vanzelfsprekend zul je die hier te zijner tijd ook terug kunnen vinden. Roel speelde enige tijd terug al Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en meer over de game lees je in zijn hands-on.

Boxshot Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Releasedatum:
27-08-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Mooi he… 😉

  Een aantal van deze dungeons heb ik vele malen bezocht. Altijd weer leuk om met anderen de juiste strategie te bedenken en voor een goed uiteinde samen te strijden.

  Van mij mag de open Beta fase 4 van start gaan, maar voorlopig zwijgt SE hier nog stuk over… De hardnekkigste geruchten gaan dat dit 9 augustus zal zijn. Maar let op, het is echt een gerucht. Het enige wat zeker is, is dat 8 augustus meer nieuws onthuld zal worden en daar zal de start van de open beta ook vast een onderdeel van zijn.

 2. Anoniem -   
  CatPlanetDay's avatar

  27 aug is de datum voor de uitgaven van het spel. de Collectors edition meschien eerder zoals bvb 9 of 8 aug. maar ga uit van 27. Volgens mij is FFXIV:ARR pay to play, :/ that kinda kills it..

 3.    91 XP
  WizzNL's avatar

  Dungeons waren erg tof om te spelen ja. Ben zelf tot Ifrit gekomen ( en gewonnen yay ) en daarna heb ik fase 3 maar voor gezien gehouden. Ga in fase 4 wel echt beginnen wanneer je character ook wordt bewaard. Geruchten zijn idd 8 augustus en met een pre-order heb je ook sowieso early-acces. Heb mijn Collectors Edition al gereserveerd en early-acces code aangevraagd 🙂

  @CatPlanetDay: Pay 2 Play killt deze game echt niet, FF11 loopt al jaren met subscription en WoW ook. Al die F2P is leuk en aardig maar ik heb liever een abonnement en een game die ook jaren volop wordt ondersteund ipv een game die in de eerste maanden leuk is om te spelen maar daarna nog maar weinig support krijgt, of waarbij ik om met de betere spelers mee te kunnen steeds kleine bedragen moet uitgeven.