Nieuwe auto’s en modus voor Need for Speed: Shift

Het is al een aardig tijdje geleden dat Electronic Arts met een nieuwe Need for Speed is gekomen. Dit was namelijk Need for Speed: Shift. De vorige delen van de Need for Speed-franchise waren nogal matig tot erg matig. Vervolgens ging ontwikkelaar Black Box, ook wel bekend van de Burnout-games, aan de slag met de nieuwe Need for Speed game. Dit is ze aardig goed gelukt en Need for Speed is weer terug en kan concurreren met de andere race-games.

Electronic Arts heeft aangekondigd dat ze met nieuwe auto’s komen en een nieuwe multiplayer modus. De gratis Downloadable Content zal de naam Team Racing bevatten. Dit omdat er een zogenaamde Team Racing mode in zit. Hierin is het de bedoeling om team tegen team te racen welke bestaan uit 6 man. De DLC zal vanaf 3 december beschikbaar zijn voor ons Europeanen. Uiteraard hebben we ook een lijst van de 5 nieuwe auto’s welke je hieronder kan bekijken.

 • 1967 Chevrolet Corvette Stingray 427
 • 1967 Shelby GT-500
 • 1969 Dodge Charger R/T
 • 1971 Dodge Challenger R/T
 • 1998 Toyota Supra Mark IV

 • [flv]http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/10880/t_nfsshift_teamracingpack.mov[/flv]

  5 reacties

  1.    63 XP
   NewDust's avatar

   leuk, maar ik vindt het helaas te weinig toevoegen.

   Trouwens ontwikkelaar Black Box is niet bekend van de BurnOut games (dat is CriterionGames) maar van Project Gotham Racing. Het klopt overigens wel dat Criterion Games bezig is met de nieuwe NFS.

  2.    1140 XP
   PussyHunter's avatar

   Vet & Gratis!!!

  3.    591 XP
   dajez's avatar

   gratis ist voornaamste:P

  4.    14 XP
   MartijnW's avatar

   Gratis is altijd mooi meegenomen 🙂

  5.    4204 XP
   afca-yuri's avatar

   vet! team racing 😀 en vooral dat het ook nog gratis is