kz2

Altijd al eens willen weten hoe goed Guerrilla Games nou is in het spelen van zijn eigen ontwikkelde game? Daar kun je nu achter komen door samen met de mensen van het bedrijf donderdag 7 mei online potjes Killzone 2 te gaan doen. Die dag gaan er namelijk een aantal ontwikkelaars van de game rooms aanmaken vanaf 19.00 s’avonds, met in elke room vier ontwikkelaars die je zullen uitnodigen voor hun squad.

Donderdag 7 mei trappen we om 19:00 uur af.

We zullen een room aanmaken met een wachtwoord en deze gegevens zullen wij bekend maken op http://twitter.com/killzonedotcom
Gebruik deze gegevens om mee te doen.

In elke room zullen we 4 ontwikkelaars hebben die je een squad- invite zullen sturen. Wanneer de room vol is (maximaal 16 spelers) zullen we de game, met daar de bijhorende chaos, beginnen!

Wanneer de game over is, dan zullen we een nieuwe room aanmaken, met een nieuw wachtwoord, en ook deze maken wij dan bekend op http://twitter.com/killzonedotcom .

Dus hou dit goed in de gaten, doe mee en heb plezier!

Houd dus goed hun Twitter pagina in de gaten, en dan maak jij een grote kans om de Guerrilla Games eens een poepie te laten ruiken.