Fez II is geannuleerd door Polytron

In juni werd er een vervolg op Fez aangekondigd. Fez II werd getoond op de Horizon Indie Game Conference op de E3 en hoewel het eerste deel alleen verscheen voor de Xbox 360, was er toch hoop dat het tweede deel wel naar de PS3 zou komen. Helaas zal het indiespel naar geen van beide platformen komen, want ontwikkelaar Phil Fish heeft laten weten dat de game officieel geannuleerd is.

Het is niet bekend wat de reden achter het annuleren van Fez II is. Wel lijkt er een hoop drama aan vooraf gegaan te zijn. Op de website van Polytron is het volgende te lezen:

Fez 2 is cancelled. I am done. I take the money and I run. This is as much as I can stomach. This isn’t the result of any one thing, but the end of a long, bloody campaign. You win.

 1. Anoniem -   
  82.171.189.xxx's avatar

  hij had ruzie op twitter met gameinformer ofzo

 2.    1060 XP
  megafire777's avatar

  Marcus beer had tijdens een podcast rant tegen Blow-Fish gezegt dat ze wel naar de pers komen als het qua games uitkomt maar als dat niet het geval is ze geen reactie geven.

 3.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Jezus als je die comments leest dan zie wel dat er echte psychopaten op het internet zijn.

  http://polytroncorporation.com/fez-ii-cancelled/comment-page-17#comment-72734

  http://plazilla.com/wanneer-is-iemand-een-psychopaat-en-hoe-merk-je-dat

 4.    169 XP
  renzer1133's avatar

  @Flaming_Kaiser: Weet je het kunnen ook gewoon trolls zijn.

 5.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @renzer1133: Ja maar als je dat soort gedrag vertoond dan is er toch wel iets mis in je hoofd. Dan ga je toch wel over een grens als je mensen zo verbaal lastig valt. Dit gaat wel verder als trollen voor mij.

 6.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Fez zou toch ook op de PSVita uitkomen???

 7.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Dus dit is waar m’n vrienden het laatst over hadden…ik had geen idee haha. Wat een malloot zeg (nu ik wat andere berichtjes van hem heb gelezen).