PS3 en PS4 versies van AC IV: Black Flag krijgen exclusieve missies met Aveline


Aveline was het hoofdpersonage in Assassin’s Creed III: Liberation op de PlayStation Vita en na de aankondiging van Assassin’s Creed IV: Black Flag ontstond al snel de vraag of zij zou terugkeren in het verhaal. Ubisoft heeft destijds aangegeven dat dit inderdaad het geval zou zijn en middels een blogpost hebben ze nu meer details hieromtrent vrijgegeven.

Aveline zal terugkeren in de nieuwe Assassin’s Creed en dan alleen op de PlayStation 3 en PlayStation 4 in drie exclusieve missies. Het betreft hier dus exclusieve content en we krijgen te maken met een veel oudere Aveline. Ubisoft heeft voor deze content Jill Murray aangetrokken om het verhaal te schrijven, de schrijver die ook verantwoordelijk was voor het verhaal van de game op de PlayStation Vita.

Hoofdschrijver Darby McDevitt voegde nog wat uitleg aan dit nieuws toe en stelde dat het nieuwe ‘verhaal’ van Aveline niet direct gerelateerd is aan het einde van haar eigen game, want de Aveline missies vertellen eigenlijk een kort verhaal. Een andere vernieuwing is dat Abstergo anders is dan voorheen. Het is een hip en leuk bedrijf om voor te werken en je krijgt de toegang tot Aveline, omdat je collega’s werken aan het terughalen van genetische herinneringen van allerlei personen.

Hieronder twee nieuwe screenshots.

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    1061 XP
  megafire777's avatar

  @Naam…: als je het bij elke post al gemeld heb waarom zet je het dan weer neer?

 2.    1061 XP
  megafire777's avatar

  eens kijken wat avaline kan dan:)

 3.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Dit wisten we toch al lang een paar weken. Ik vond haar niks aan op de vita..rondlopen in die lelijke jurken enz 🙂

 4.    531 XP
  monsternon's avatar

  Ik hoop we
  Dat er nog een ac komt voor de vita.

 5. Anoniem -   
  92.109.224..xxx's avatar

  Jammer dat zo een mooie serie zo wordt uitgemolken door Ubisoft. Ze zeiden dat het eerst een trilogie zou worden die zou eindigen bij 3. Nu wordt het gewoon Call of Duty.

 6.    919 XP
  Floepert's avatar

  @Naam…: same here, ac2 is de beste ac naar mijn mening en eigenlijk ook de enige écht goede. De rest was allemaal een heel stuk minder. Maar ik moet zeggen dat ac2 dan ook gelijk wel een héle goede game is.

 7.    7514 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Je gaat gewoon de kip met gouden eieren niet slachten. Zolang de game verkoopt worden er nieuwe delen gemaakt. Ik vond deel 1 en 2 niks maar deel 3 moet ik nog aan beginnen.

 8.    531 XP
  monsternon's avatar

  @Flaming_Kaiser: als je 1 en 2 niets vind waarom koop je ze dan.

 9.    359 XP
  Valentino1994's avatar

  @Flaming_Kaiser:
  1 kan ik begrijpen, maar 2? wat is er mis met 2?
  en idd waarom koop je ze dan? xP

 10. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  Ik speel ac2 nu al 1 uur en het is een saai geheel. Maar goed,ik maak em tog af aangezien de aktie pas na 3 uren begint :p

 11.    7514 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @monsternon: Omdat ik dacht dat ze leuk waren. Met deel 3 vermaak ik me meer mee.