Voor de mensen die BioShock Infinite hebben uitgespeeld en nog steeds verlangen naar de nieuwe ideeën van Ken Levine hebben we vandaag goed nieuws. Al lang werd er gewacht op een aankondiging voor de DLC  met nieuwe verhaallijnen en zojuist is eindelijk het slot geopend naar dit nieuwe.

BioShock Infinite zal namelijk drie nieuwe DLC pakketten ontvangen, waarvan de eerste een speciale modus is. Deze modus heet Clash in the Clouds en hierin is het de bedoeling om uitdagingen te voltooien. In totaal kan je hiermee 60 ‘Blue Ribbons’ halen en jezelf een heel museum volspelen met standbeelden van personages en nieuwe phoxophones. Deze eerste DLC zal morgen met de Europese update van de PS Store meekomen en voor omgerekend €5,40 te verkrijgen zijn.

Deze modus is natuurlijk mooi meegenomen, maar de meeste mensen wachten natuurlijk op de nieuwe DLC over Elizabeth en Booker DeWitt. Voor hen is er ook fantastisch nieuws, want er zullen in totaal twee nieuwe episodes komen genaamd ‘Burial at Sea’. Deze twee episodes zullen zich afspelen in Rapture en zullen nog een extra conclusie bovenop het huidige einde van de game brengen.

Voor de mensen die het origineel nog niet hebben uitgespeeld raden wij je aan dit zeker nog te doen, want het einde van Infinite is hoogstwaarschijnlijk het meest spraakmakende einde van een game ooit! De twee episodes zullen nog voor het einde van dit jaar verschijnen en zullen per stuk ongeveer €11,50 gaan kosten.