SEGA heeft onlangs zijn nieuwe game Bayonetta in Japan uitgegeven en wij in Europa moeten nog even wachten tot 8 januari. Bayonetta is enorm goed ontvangen bij de gamers en pers, dat we heel veel kunnen verwachten van deze game. Diegene die niet kunnen wachten, kunnen de game importen natuurlijk en als je twijfelt kan je altijd nog eerst de demo spelen.

Wat betreft de demo, deze kan je vanaf 3 december downloaden uit de Europese PlayStation Store. SEGA heeft vandaag via een officieel persbericht laten weten dat de demo van Bayonetta dan beschikbaar is. Dan heb je nog een maand de tijd om te beslissen of je de game wel of niet gaat halen.

DEMO VOOR ‘PERFECTE’ BAYONETTA KOMT UIT OP 3 DECEMBER

SEGA of America Inc. en SEGA Europe Ltd. hebben vandaag aangekondigd dat er in de Verenigde Staten en Europa op 3 december een demo voor de langverwachte actietitel BAYONETTA wordt uitgebracht op de Xbox LIVE Marketplace en het PLAYSTATION®Network.

“De ontwikkelaar PlatinumGames heeft met recht een meesterwerk afgeleverd”, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe. “De recente perfecte recensiescores in gerespecteerde tijdschriften als Weekly Famitsu en EDGE laten zien wat een ongelooflijke kwaliteit deze titel in huis heeft. We zijn ervan overtuigd dat BAYONETTA een van de beste actiegames ooit gaat worden.”

BAYONETTA is sinds de eerste uitgave van 1993 slechts het 11e spel dat in het Britse EDGE een perfecte score van 10/10 weet te bereiken.

BAYONETTA is daarnaast recentelijk besproken in Weekly Famitsu, het meest gerespecteerde gametijdschrift van Japan. Het spel haalde een perfecte score van 40/40 op de Xbox 360 en 38/40 op de PLAYSTATION®3. Beide recensiescores resulteerden in een Platinum Award. BAYONETTA is sinds de eerste uitgave van 1986 slechts het 12e spel dat een perfecte score weet te bereiken in de geschiedenis van het tijdschrift.

BAYONETTA wordt uitgebracht voor het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem en het Xbox 360® video game and entertainment systeem van Microsoft: op 5 januari 2010 in de Verenigde Staten en op 8 januari 2010 in Europa. BAYONETTA is op 29 oktober uitgebracht in Japan.