Sony Japan gaat Dress integreren in PlayStation Home

Sony Japan heeft in een aankondiging laten weten dat men de applicatie Dress gaat integreren in de Japanse versie van PlayStation Home. Dress is een applicatie die gezien kan worden als een soort aankleed-simulator. In de game heb je namelijk een personage die jij kleding aan kunt meten welke je zelf ontworpen hebt. Het omschrijven van zo’n soort applicatie is natuurlijk heel moeilijk, vandaar dat we hieronder wat filmpjes voor je hebben om duidelijk te maken wat je er nu precies mee kan. Het geval is nu echter dat Sony deze applicatie gaat integreren in PlayStation Home. Je kan straks namelijk maar liefst 30 eigen gemaakte kledingstukken gebruiken in PlayStation Home, en op die manier heb je een hele unieke avatar in Sony’s virtuele wereld.

Een idee wat op dit moment nog op de tekentafels ligt bij SCEJ is ook heel vet, het zou namelijk later mogelijk moeten zijn dat de de ontwerpers  hun virtuele stukjes stof kunnen verkopen in PlayStation Home. Men zou dan op één of andere manier ook een deel van de winst kunnen krijgen, en zo een makkelijk zakcentje kunnen verdienen. Hoe men dit nog allemaal uit gaat werken moet nog blijken, maar interessant is het zeker. Of deze applicatie ooit nog naar Europa gaat komen is onwaarschijnlijk, maar we sluiten het in ieder geval niet uit.

7 reacties

 1.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Lijkt me heel leuk als je er dan inderdaad geld mee kan verdienen. Hoppa! Dan ga ik aan de slag, multimiljonair worden met een prachtig kledingstuk voor in PlayStation Home. 😛

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @sjoerdgames4: haha lol xD

  moet dan ook snel naar scee komen 😛

 3.    473 XP
  mickje12's avatar

  @sjoerdgames4:
  als je iets vet hebt, ben ik de eerste die het van je koopt 🙂

 4.    673 XP
  Younistyle's avatar

  Hmmm laat ze Home maar eerst iets interessanter maken met de beloofde spaces…

 5.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Niks voor mij, wanner komen ze nou met interessante dingen…

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Kan niet wachten tot de mijne een AFC Ajax shirt aan heeft 😀

 7.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  @afca-yuri: Hou toch op joh xD. Feyenoord FTW! Goede uitslag van Ajax bij Sparta trouwens ;).