Dragon’s Crown krijgt een pre-launch trailer

Het duurt niet lang meer voordat de langverwachte beat ‘em up Dragon’s Crown – vooralsnog helaas alleen in Amerika – uitkomt. 6 augustus zal de game met de controversiële femmes fatales in de schappen liggen. Een week voor release teased uitgever ATLUS ons nog één laatste keer met de bovenstaande pre-launch trailer.

We kunnen zelf niet wachten totdat het verlossende woord onze oren bereikt. Het is namelijk nog steeds niet bekend wanneer wij Eurotrippers nou eindelijk eens met de game aan de slag kunnen. Behalve de eerder gedane belofte (‘eind dit jaar’) is er nog steeds geen woord gerept over een specifieke releasedatum voor de EU. We hopen hier snel meer over te horen. Het gegeven dat de game er bloedmooi uitziet blijft natuurlijk staan, zoals hierboven nogmaals wordt bewezen.

Boxshot Dragon's Crown

Dragon's Crown

Releasedatum:
11-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Nippon Ichi Software
Ontwikkelaar:
 1.    106 XP
  Gio's avatar

  De Britse versie van Amazon heeft een releasedatum van 11 oktober a.s. voor de PS3-versie. Helaas geen pre-order voor de Vita-versie vooralsnog.

 2.    475 XP
  Klart's avatar

  Topper!

 3.    369 XP
  poolOOvision's avatar

  Amazon uk @Gio: amazon.uk vestuurd de game al voor de vita (31 pond en 4,99 verz) … in stock 😉

 4.    106 XP
  Gio's avatar

  @poolOOvision: Ik zie het. Zal wel een “US import” zijn, al maakt dat voor de Vita natuurlijk weinig uit. Ik zie wel een ‘sign up to be notified’ voor de “officiële” EU versie nu ik daadwerkelijk verder scroll 😀

 5.    369 XP
  poolOOvision's avatar

  @Gio: ja is de amerikaanse, maar ik kan niet wachten…het is helemaal niet zeker dat deze in europa naar de vita komt