Modern Warfare 2 gaat ook helemaal los in de Benelux

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4afc631b00629.jpg

Zojuist hadden we het nog even over de diverse verbroken Modern Warfare 2  records. Daar wil ik nu even verder op ingaan. Vandaag is namelijk bekend geworden dat de game ook records breekt in de Benelux. Volgens GFK is Modern Warfare 2 van 10 november tot 16 november in de Benelux ongeveer 158.607 keer verkocht, met een retail omzet van in totaal € 10.000.000.

Grand Theft Auto IV wordt hiermee dus van de troon gestoten. Maar met hoeveel procent? Nou, met maar liefst 42% overtreft Modern Warfare 2, GTA IV. Zal Grand Theft Auto V opnieuw de touwtjes in handen nemen?

11 reacties

 1.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  Als de nieuwe GTA V exclusive is word het temminste geen epic fail zoals deel 4. lul er niet omheen mensen, gta iv was een teleurstelling in so many ways. komt ervan als je een limiet moet stellen door de kleine opslag van een dvd op de xbox 360.

 2.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  @LEROYJ:

  mee eens, gta 5 komt ik wacht tot dat het heel goedkoop is

 3.    191 XP
  pronk's avatar

  @LEROYJ
  ik vond gtaIV cker geen teleurstelling

 4.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Gta 4 was cker geen teleurstelling, maar het had wel wat beter gekund 😛 xD

 5. Anoniem -   
  81.246.163.70 (Niet geregistreerd)'s avatar

  monoliet: gta 5 was zeker teleurstelend , en ook ik wacht tot hij goed kopper word op ps3 . vice en sant andreas waren stukken beter .
  zelf saint row 2 op ps3 was leuker om te spellen

 6.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Dat is echt veel, alleen in België, NL en LUX =O

 7. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Ik vond GTA IV allesbehalve een teleurstelling! Zou ik blij zijn als het een ps3 exclusive was? alleen als de game dan groter en/of uitgebreider zou zijn omdat de volle blu ray opslagcapaciteit gebruikt wordt.

  Ik vind het wel storend dat Microsoft zoveel geld heeft neergelegd voor Lost and damned en Ballad of gay tony. In de Ps2 dagen (toen GTA nog ps3 exclusive was) hebben ze gezien wat een ‘system seller GTA was en hebben ze ook maar snel de rechten gekocht…prima,maar 50 miljoen om de twee episodes van de ps3 te houden vind ik een beetje sneu…

  Maar niet getreurd: Eerst komt Red dead revolver uit (multiplatform) en R* is ook nog bezig met Agent,die wel degelijk ps3 exclusive wordt,dus mss. gaan ze daarmee wel verder dan GTA IV omdat ze nu specifiek voor ps3 coderen.

  Oh ja bijna vergeten:

  Leuk voor Activision dat MW2 zo goed verkoopt. Het is een vette game,maar bij lange na niet het beste of origineelste wat verkrijgbaar is…

 8.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  lol wie had het niet verwacht ? 😛 xD

 9.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hot DAMNNN das veel zeg !!!

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  How eens 😛 dat zijn nog eens cijfers

 11.    112 XP
  Geoffrey's avatar

  Ik denk dat GTA V weer in de aard gaat zijn van vice city.
  Tenminste, da hoop ik toch.
  Dat de GFX ook nog wel beter mogen, maarja het is en blijft Rockstar he :p