Eind dit jaar mogelijk op monsters jagen met Monster Hunter Frontier G

De Monster Hunter serie, je kent het vast wel van onder andere de PlayStation Portable. De games waarin je (online) tegen gigantische monsters vecht en waarvan er tot op heden nog steeds geen deel op de PS Vita is verschenen. Volgens de laatste editie van de Famitsu zou Monster Hunter Frontier G in ontwikkeling zijn voor de PlayStation 3, maar over een eventueel PS Vita deel werd niet gesproken terwijl die juist zo gewild is.

Als deze game inderdaad in de maak is voor de PlayStation 3 dan is dat het de eerste release van een Monster Hunter game op een PlayStation platform deze generatie. Deze game is overigens eerder dit jaar al verschenen in Japan op de Xbox 360 en PC. De game staat volgens Famitsu gepland voor een release op 20 november dit najaar en een week eerder zal er een demo moeten gaan verschijnen.

Zodra Capcom de game officieel aankondigt, als deze überhaupt naar het Westen komt, lees je het hier.

Boxshot Monster Hunter Frontier G

Monster Hunter Frontier G

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    330 XP
  monoliet's avatar

  1 = te laat ( hoef ik niet meer op dees moment in de ps3 generatie, geef mij maar een ps vita deel zonder online betalen )
  2 = om daar voor maandelijks een bedrag van 12 € voor te leggen heb ik geen goesting .
  daartegen een ff a realm reborn voor 10,99€ de maand is dat wel waart .

 2.    5494 XP
  7th-son's avatar

  ziet er niet slecht uit! maar ze komen er dan wel erg laat mee imo

  ik had liever gezien dat ze met meer info over deep down kwamen, of nog liever Dragons Dogma 2 op de PS4 en dan die online 😀

 3.    212 XP
  Montrose's avatar

  maandelijks bedrag FFFFFdatttttttt

 4.    78 XP
  steven55442's avatar

  ik wou al heel lang een monster game op ps3 nu gebeurt dat en is hij veel te laat! ps4 komt eraan en of ik daar tijd ga insteken ik denk het niet. ook met een maandelijks bedrag pfff ik hoop dat ze in de toekomst teminste een MH game uitbrengen op ps4 zonder te hoeven bij te betalen!

 5.    1817 XP
  R*forever's avatar

  Is inderdaad wel nodig voor de vita sales. Vooral voor de Japanners 😀 . Totaal mijn ding niet. Maar ik weet dat deze game wonderen kan verrichten en blije gezichten geven ..

 6.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Zal wel aardig snel f2p worden denk ik.