Ontwikkelaar Guerrilla heeft met Killzone 2 laten zien wat ze in huis hebben en dat ook wij uit de lage landen van Europa een top game kunnen neerzetten. Op 26 november zal de Killzone franchise vijf hele jaren bestaan. Dit kan Guerrilla natuurlijk niet zomaar langs zich voorbij laten gaan en er zijn daarom een aantal leuke aankondigingen gedaan.

Om te beginnen zal je dubbel zoveel experience points krijgen dit weekend in Killzone 2 en zal er een retro tournament worden gehouden. Hiernaast zal Guerrilla de eerste Killzone game naast Killzone 2 leggen en zullen ze gaan kijken wat nou de verschillen zijn. Ook zal de eerste Killzone nog even grondig worden gespeeld door Guerrilla zelf en zal er commentaar worden toegevoegd bij de delen die zij het leukst vonden. Deze video’s zullen vervolgens worden geplaatst op de officiële Killzone site.

Als kers op de al zo smakelijke taart zal de Killzone 2 DLC tot tien december in de uitverkoop gaan. Zo zal bijvoorbeeld de combo pack met alle extra maps nu nog maar een tientje kosten. Bedankt Guerrilla en alvast gefeliciteerd met het vijfjarige bestaan van Killzone!