http://www.psx-sense.nl/images/file/img_51ff96364a919.jpg

Vele mensen, waaronder wij, hebben het al eens geroepen; “Sony moet de PS4 bundelen met de PS Vita”. De opmerking is ook regelmatig gemaakt in interviews met Sony en men zei toen dat ze de mogelijkheden zouden bekijken. Het feit dat ze beide in hetzelfde ecosysteem vallen en de PS Vita zelfs te gebruiken is als controller voor de PS4 maakt het de perfecte combo. Ook met de enorme push naar Remote-play kan dit alleen maar extra kracht bijgezet worden door zo’n bundel te lanceren.

Het gerucht gaat nu dat zo’n dergelijke bundel er gaat komen en nog wel eind dit jaar, de prijs zou dan volgens de anonieme bron op $499,- gaan liggen. Dit betekent dat je, aangezien de PS4 een prijs heeft van $399,-, zo’n $100,- extra betaald voor een PS Vita. Op zich geen gek idee, aangezien je natuurlijk wel twee apparaten koopt wat goed is voor Sony en dus kan er best een korting af.

We hopen van harte dat het gerucht waar is en Sony het doorzet, het zou immers een fantastische push kunnen geven voor de PS Vita.