Jaren geleden kwam Criterion games met eens een andere game dan een racegame en dat was de shooter Black. Deze game was toen behoorlijk uniek vanwege dat het een destructiemodel kende en waar de game ongeveer de eerste mee was.

Tot op heden wachten fans nog altijd op een vervolg en hoewel Bodycount een soort spirituele opvolger was, was de kwaliteit nogal beroerd dus daar schoten we ook niet veel mee op. Of er ooit een Black 2 gaat verschijnen is afwachten. In ieder geval niet op korte termijn.

Wel blijkt Criterion met de game bezig te zijn geweest, want er zijn twee screenshots vrijgegeven. Alex Ward, creative director bij Criterion, heeft twee screenshots van Black 2 Target X (zoals de game zou gaan heten) via Twitter openbaar gemaakt.

De voornaamste reden is dat hij zijn hardeschijf aan het opruimen is en dat hij het niet kon laten om dit te delen met de wereld. Voordat iemand er om vraagt, nee, Criterion is er niet mee bezig, aldus zijn schrijven bij de screens.

Deze screens zijn overigens gemaakt vanaf een video dus de kwaliteit is niet heel spectaculair. Zie beide beelden hieronder.