Nu de release van de PS4 in zicht komt nemen ook het aantal pre-orders toe. Zo kan webwinkel bol.com al niet meer garanderen dat je de nieuwe console van Sony op de dag van release in huis hebt als je een pre-order hebt gedaan na 31 juli, zo weten ze te melden.

Dit betekent dat de pre-orders sneller zijn gegaan dan dat er mogelijk launchday voorraad is. Uiteraard kun je nog wel gewoon je voorbestelling plaatsen, maar het kan dan zijn dat je hem gewoon een aantal dagen of weken later krijgt.

Onze tip? Verspreid je pre-orders, plaats er eentje bij Bol.com, Wehkamp en Game Mania om maar wat te noemen en zo ben je zekerder van het feit dat je een PS4 gaat ontvangen op release.  Doe overigens geen aanbetaling, ook niet bij Game Mania, aangezien er van alles kan gebeuren.

Heb je de PS4 na 31 juli besteld, dan kunnen wij een levering op de dag van release niet meer garanderen. Uiteraard doen wij ons best om de console z.s.m. bij jou af te leveren. Tot op heden weten wij nog niet wanneer dit is. De releasedatum bij het product is fictief.

bol.com