De trailers van Saints Row IV zijn eigenlijk niet meer te vergelijken met die van The Third, alhoewel we toen al een beetje zoiets hadden van wat is dit? Zijn we nu helemaal de weg kwijt. In bovenstaande trailer zien we flitsende beelden met wat hip-hop er tussendoor en een hoop dansende ‘mensen’. Wat hier gepromoot wordt is een actie waarbij je jouw eigen president kunt vormgeven.

Deze App is verkrijgbaar in de aankomende PlayStation Store update en hiermee kun je een eigen personage in elkaar zetten. De Amerikaanse update is vanavond, dus mocht je de App eerder willen downlaoden dan morgen dan kan dit met een Amerikaans PSN-account.

Bekijk de trailer voor de actie hierboven, Saints Row IV ligt op 23 augustus wereldwijd in de winkels voor PS3, Xbox 360 en PC.

Download the free Inauguration Station ahead of the release of Saints Row IV and create your very own, unique President now! Enter the election campaign and promote your President in the community on saintsrow.com – the crazier, the better!