Voor velen was het een aangename verrassing die zich vorig jaar voordeed toen Arkane Studios op de proppen kwam met Dishonored. Met een aparte stijl, waarbij duidelijk invloeden naar voren kwam uit games zoals Thief en BioShock en óók doordat er vooraf geen al te hoge verwachtingen waren, werd deze game over het algemeen positief onthaald.

Nu is er echter op VG247 een artikel gepubliceerd waarin wordt gesproken over een GOTY-editie van het spel. Nadere informatie leert dat er een classificatie van MA15 is toegekend aan een multiplatform titel van Arkane Studios via de Australian Classification Board. Desgevraagd heeft Bethesda geen verdere informatie vrijgegeven over een eventuele release van een GOTY-editie voor de huidige consoles, dus officieel bevestigd is het nog niet.

Onlogisch lijkt het echter niet en als er een dergelijke editie van het spel gaat verschijnen dan lijkt het aannemelijk dat de DLC pakketten, te weten; Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall en het zeer binnenkort te verschijnen The Brigmore Witches hier deel van zullen uitmaken.