Murdered: Soul Suspect komt pas na maart volgend jaar

De E3 van dit jaar stond logischerwijs in het teken van de next-gen consoles, maar er was persoonlijk één game die mij echt wist te verrassen en deze komt nog gewoon op de PS3 uit. Ik heb het hier over Murdered: Soul Suspect van Airtight Games, waarin jij de rol van Ronan O´Connor op je neemt die de moord op zichzelf moet zien op te lossen.

Het hele concept hierachter samen met de gameplay boeit mij erg. Het is alleen jammer dat de releasedatum nog zo ver weg is. Square Enix gaf namelijk tegenover Gamespot aan dat de game pas na maart volgend jaar zal verschijnen. Het was al duidelijk dat we pas in het eerste kwartaal konden gaan rond speuren als spook, maar dit maakt het iets concreter.

De oorsprong achter het concept van de game komt trouwens, volgens game director Yosuke Shiokawa, van de Bruce Willis uit Die Hard. Hij stelde zich voor hoe John McClane zou handelen als hij als een spook het gevecht zou doorzetten. Wij zouden eerder zelf aan The Sixth Sense denken.

Als je meer informatie wilt over Murdered: Soul Suspect dan kun je terecht bij onze preview en video-item waarin ik de game samen met Lennard bespreek.

Boxshot Murdered: Soul Suspect

Murdered: Soul Suspect

Releasedatum:
06-06-2014
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
Murdered: Soul Suspect ontwikkelaar sluit stilletjes haar deuren
Gepubliceerd op 3 jul, 2014 om 11:14
De spannende launch trailer van Murdered: Soul Suspect laat zich zien
Gepubliceerd op 4 jun, 2014 om 13:53
Review: Murdered: Soul Suspect
Gepubliceerd op 3 jun, 2014 om 15:00
Nieuwe video vertelt je alles over Murdered: Soul Suspect
Gepubliceerd op 30 mei, 2014 om 11:30
  1.    3997 XP
    tyger1's avatar

    Ik vind dit erg jammer deze game stond op mijn lijstje.