Super Stardust ontwikkelaar gaat PS4 aankondiging op de Gamescom doen


Over een kleine twee weken gaat de Gamescom in Keulen weer van start en de verwachting is dat wij weer flink wat nieuwe aankondigingen voor onze kiezen krijgen. In ieder geval zal ontwikkelaar Housemarque ons nieuws brengen over een project waar zij mee bezig zijn voor de Playstation 4. Dit valt af te leiden uit een tweet van de ontwikkelaar als reactie op een vraag van iemand.

 

Fans van Super Stardust hopen wellicht op meer informatie over een vervolg op deze PSN game. In mei eerder dit jaar gaf Housemarque aan dat er een spirituele opvolger in de maak is. Daarnaast is de ontwikkelaar ook verantwoordelijk voor games als; Furmins, Outland en Dead Nation. Van Dead Nation 2 is ook al bekend dat die in de maak is.

We weten nu dus dat er iets aangekondigd gaat worden door Housemarque, maar of dit dus over een opvolger van Stardust gaat of over Dead Nation 2 is nu nog gissen.

 1.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Dead Nation & Super Star Dust, vind ik echt hele vette games.
  Ze mogen van mij, zeker wel met nieuwe delen komen op de PS4 😀
  Graag zelfs.

 2. Anoniem -   
  178.85.151.xxx's avatar

  Kijk….das nu goed nieuws! Heb Housemarque hoog zitten en wat mij betreft mogen ze deze best in huis halen als 1st party developer. Zit een hoop talent

 3.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Outland is echt een geweldige game! Dead nation is co-op wel grappig. Super stardust meh niet echt mijn smaak.