http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5203a5dbee5a1.jpg

De zomer gaat zijn einde bereiken en dus zijn we allemaal weer vol aan de bak om PSX-Sense nog groter te maken dan het al is. Hier horen ook nieuwe ideeën bij aangezien we constant op zoek zijn naar nieuwe segmenten om mee aan de slag te gaan. Waar we ons in de toekomst dan ook vooral op zullen gaan focussen is ons nieuwe YouTube-kanaal.

We gaan jullie, onze trouwe bezoekers, een kijkje geven achter de schermen en meer video-reportages brengen. We zullen ook exclusieve content gaan maken wat enkel en alleen exclusief op ons YouTube-kanaal te vinden zal zijn. Denk hierbij aan commentaries, behind-the-scenes, unboxings enz. Alhoewel we al video-content maken voor op de site willen we toch graag een stapje verder en hier ook nieuwe mensen bij in betrekken.

Daarom zijn we ook op zoek naar jou! Heb je enige affiniteit met het maken van video’s en heb je een voorliefde voor PlayStation? Dan kan je zomaar een enorme aanwinst zijn voor ons kanaal. We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen hiermee en uiteraard zullen wij er ook alles aan doen om te zorgen dat je de juiste middelen hebt om deze content te kunnen produceren.

Profiel

Om bij PSX-Sense aan de slag te kunnen moet je wel aan een aantal eisen voldoen. Qua tijd vragen we niet ontzettend veel van je, maar we verwachten wel dat je bereid bent een aantal uren per week in PSX-Sense te steken.

  • Enige ervaring met video’s opnemen en monteren is gewenst
  • Dagelijks heb je tijd om ongeveer een uur of meer aan PSX-Sense te besteden.
  • Je neemt je functie serieus
  • Je bent ouder dan 16 jaar

Wat bieden wij?

Natuurlijk gaat voor niets de zon op, dit begrijpen wij ook wel. We zijn alleen niet in staat om onze medewerkers te kunnen betalen, tenminste, nog niet. Het is voor gamesites heel moeilijk echt goed geld te verdienen en het geld wat we hebben, wordt er meestal ook meteen weer gestoken in de vorm van apparatuur, hosting, perstrips, verzendkosten en andere zaken. Dit betekent echter niet dat je helemaal niets krijgt.

  • Een goede vermelding op je C.V., PSX-Sense is namelijk een publicatie van het geregistreerde uitgeversbedrijf Rootbeat
  • Je maakt deel uit van de meest bezochte PlayStation-blog in de Benelux
  • Je kan mee op perstrips (goodiebags!)
  • Als je video-redacteur bent ontvang je op regelmatige basis (gratis) games om te gebruiken voor je content, deze mag je ook houden
  • Een unieke kans om vanuit je eigen bureaustoel werkervaring op te kunnen doen
  • De mogelijkheid om voor jezelf een naam op te bouwen op YouTube

Hoe te solliciteren?

Om te solliciteren als video-redacteur vragen we van je om ons te vertellen wat voor video’s je precies wilt maken. We gaan ervoor zorgen dat gewoon elke video-redacteur zijn eigen plekje krijgt op het YouTube-kanaal waar hij of zij gewoon zijn eigen rubriek heeft. Wil je bijvoorbeeld een walkthrough maken van GTA V dan zorgen we dat je jouw eigen afspeellijst krijgt en hoe je dit verder invult is geheel aan jezelf. Vermeld dus goed in je e-mail wat voor content je wilt produceren en mocht je een voorbeeld hebben, stuur dit dan ook absoluut mee.

Solliciteren kan via ons mail-adres, dit is [email protected] Vermeld in deze mail je naam, ervaring, wat voor content je wilt gaan maken en of je al een eigen YouTube-account/kanaal hebt. Mocht je ook nog zelf kunnen/willen monteren, zorg er dan voor dat je dit dan aan ons meldt, elk detail is belangrijk.

Inhoudelijke vragen over de functie video-redacteur kun je hieronder kwijt of als je het liever persoonlijk doet, via de mail.