Eindelijk is het dan zover, VidZone is vanaf vandaag beschikbaar op je PlayStation 3. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van deze nieuwe service? Dat leggen wij even in het kort uit aan jullie.

In VidZone komen er ruim 10.000 muziekvideo’s beschikbaar om rechtstreeks te streamen naar je PlayStation 3. Deze video’s zijn natuurlijk niet van b-artiesten of de bandjes om de hoek, maar van de grootste artiesten van de wereld. De grootste en duizenden onafhankelijke platenlabels hebben een contract met Sony om ervoor te zorgen dat jij huis kan genieten van je lievelingsartiest(en) of muziek. Denk maar eens aan de internationale sterren als Beyoncé, Kings of Leon en de Foo Fighters of wat te denken van de Nederlandse artiesten zoals Krezip, Alain Clark, Armin van Buuren, Nikki, Total Touch, DJ Tiësto.

Met VidZone kan je je eigen muziekbibliotheek aanmaken en zoals een goede speler bevat, zelfs je eigen afspeellijsten samenstellen. Maar het zijn niet alleen de duizende videoclips die je kan streamen, want er zullen ook tal van live concerten en interviews komen. En als dat nog niet genoeg is, wat te denken van behind-the-scenes- en making-of documentaires. Weet je wat het mooiste is? Deze dienst is ook helemaal gratis!

Folkert Langeveld, Brand Manager PlayStation bij Sony Computer Entertainment Benelux:
“Muziek is altijd populair geweest op de PS3. Het ziet ernaar uit dat VidZone de manier waarop we naar videoclips kijken zal veranderen. Voortaan kies je zelf hoe en wanneer je van muziekvideo’s geniet. VidZone is nog een reden waarom de PS3 het leukste en beste entertainmenttoestel in je woonkamer is! Want de PS3 biedt pret en ontspanning voor iedereen. Of je nu met je vrienden de nieuwste hits nazingt op SingStar® of de laatste videoclips streamt met VidZone.’’

Michael Russo, CTO en Director of Digital Business Development bij VidZone:
“Met VidZone geven we muziekliefhebbers niet alleen toegang tot duizenden videoclips. We zorgen ook voor een volledig interactieve en persoonlijke muziekbelevenis. Dankzij VidZone kun je een van ‘s werelds grootste verzamelingen videoclips bekijken. Je streamt wat je wilt en wanneer je wilt. Het mooie aan de PS3 als platform voor VidZone is dat fans op een veel socialere manier in hun woonkamer kunnen genieten van hun lievelingsclips.”

Ga naar www.VidZonePS3.com voor meer info.