http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5208f679686df.jpg

Vlak nadat we het artikel publiceerden dat we donderdag de onthulling krijgen van de ‘mogelijke’ multiplayer modus van GTA V valt er eigenlijk plotseling iets op. Nergens en dan ook nergens wordt er GTA V genoemd, niet in de tweets, niet in het logo, niet in de blogpost en de aankondiging staat zelfs niet op de GTA V site onder ‘News’. GTA V is ook niet getagd in de Rockstar Newswire post, enkel en alleen ‘Grand Theft Auto’, iets wat wel gebeurde bij voorgaande artikelen. GTA Online is echter wel getagd, voor de allereerste keer.

Iets doet ons dan ook vermoeden dat Rockstar gewoon met een stand-alone GTA bezig is die ‘GTA: Online’ heet. Hoe men dit precies in gaat vullen met GTA V is moeilijk te zeggen, maar er is overduidelijk meer aan de hand dan slechts een multiplayer modus voor GTA V. Mogelijk komt GTA: Online ook op andere platformen uit en is het misschien wel een veel groter project dan we eerst voor ogen hadden.

Als we het ‘bewijs’ bekijken lijkt het erop dat deze ‘GTA: Online’ totaal niets te maken heeft met GTA V, donderdag weten we gelukkig al meer en lees je de details natuurlijk op PSX-Sense.