Het Figeroa Hotel in Downtown Los Angeles is een zeer populair hotel. Althans, voor muurschilderingen want hoe het met de klandizie zit is ons niet bekend. Elk jaar als we in Los Angeles zijn voor de E3 is er op de drie muren die de verschillende torens van elkaar scheidt wel een muurschildering te bezichtigen. Zo was daar bijvoorbeeld twee jaar geleden een enorme muurschildering van The Elder Scrolls: Skyrim op te zien en dit jaar World War Z.

Ten tijde van de E3 de muren beschilderen is niet het enige moment in het jaar dat bedrijven gebruik maken van de mogelijkheid om commerciële uitingen te doen, want op dit moment wordt er gewerkt aan een Grand Theft Auto V muurschildering. Hij is nog niet helemaal klaar, zoals je zelf ook wel kunt zien, maar het geeft je wel een idee wat je kunt verwachten. Het driedelige hotel leent zich overigens perfect voor GTA V, daarin zijn immers drie hoofdpersonages aanwezig.

Zodra de muurschildering af is zal er vroeg of laat wel een foto van opduiken en dit eindresultaat zullen we ook met jullie delen.