De Gamescom komt nu erg dichtbij en dat is wel te merken. Nu is het Sony die middels een tweet heeft aangekondigd dat er vandaag belangrijk nieuws verwacht mag worden op het PlayStation Blog rondom LittleBigPlanet in plaats van de gebruikelijke nieuwsupdate over de games. De tweet waar het om gaat verscheen gisteren al op internet, maar vandaag heeft Sony daar nog een schepje bovenop gedaan door nog een tweet de wereld in te sturen.

 

Dit brengt natuurlijk weer de nodige speculatie op gang. Eerder werd al bekend dat niet Media Molecule, maar hoogstwaarschijnlijk Sumo Digital verantwoordelijk zal zijn voor het maken van het derde deel in de franchise en dit zou voor Sony natuurlijk een goed moment zijn om het derde deel aan te kondigen. Met de naderende release van de de PS4 in het vooruitzicht zal dit eventuele derde deel dan waarschijnlijk ook op de PS4 uitgebracht gaan worden.

UPDATE: Een nieuwe tweet geeft aan dat het om een competitie gaat dus het was wellicht iets te enthousiast om te denken dat het om een nieuwe LittleBigPlanet gaat. Dat neemt niet weg dat er volgende week alsnog een aankondiging kan plaatsvinden. We houden het in de gaten.