http://www.psx-sense.nl/images/file/img_520529561caa1.jpg

De PS4 is razend populair, zo blijkt wel uit eerdere berichtgeving. Het is dan ook van groot belang dat je een voorbestelling (ook wel pre-order genoemd) hebt staan wil je de console op releasedatum in huis hebben. Game Mania heeft tot nu toe alle pre-orders aangenomen zonder aanbetaling, op een paar winkels na, maar komt hier nu op terug.

Iedereen die een pre-order heeft geplaatst bij Game Mania kreeg vandaag een SMS dat ze een aanbetaling moeten doen willen ze hun pre-order voor de PS4 behouden. Dit geldt voor alle pre-orders die geplaatst zijn tot 7 augustus 2013. Alle pre-orders die hierna zijn geplaatst komen op een wachtlijst terecht en deze mensen wordt niet gegarandeerd dat ze in 2013 nog een PS4 ontvangen.

Alle pre-orders tussen 24 juni en 7 augustus krijgen hun PS4 waarschijnlijk pas in december, pre-orders geplaatst voor 24 juni zijn verzekerd van een PS4-exemplaar op releasedatum.

Ons advies is dat als je een pre-order hebt geplaatst voor 24 juni, je de 50 euro gewoon aanbetaald bij Game Mania. Zo ben je verzekerd van een exemplaar op launchday en alhoewel een aanbetaling niet prettig is, is de voorraad schaars en dus is het meer dan redelijk dat Game Mania hierom vraagt. Mocht je na 24 juni een pre-order hebben geplaatst dan raden we je toch aan even verder te kijken bij andere winkels die de console wel op de eerste dag nog kunnen leveren.