Nieuwe Farming Simulator 2013 screenshots verschenen


Gisteren konden we jullie melden dat Farming Simulator 2013 op 4 september in de winkels zal liggen en vandaag hebben we wat nieuwe screenshots van de PS3 versie voor jullie. Deze kun je hieronder bekijken, zoals gewoonlijk.

Naast de screenshots kon ontwikkelaar Giants Software mededelen dat de PS3 versie geen simpele port is van de PC versie, maar dat er speciaal voor de console editie een nieuw landschap aan de game is toegevoegd. Het betreft hier een Amerikaans landschap met bijbehorende voertuigen.

Boxshot Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013

Releasedatum:
31-09-2013
Genre:
Simulatie
Uitgever:
Giants and Focus Home Interactive
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    542 XP
  Gobo92's avatar

  Ik vind het er beter uitzien dan op pc maar het kan ook mooier gemaakt zijn die screen shots. Want ik draai hem op hoogste beeld kwalitijd maar ziet er lang niet zo uit als op console

 2. Anoniem -   
  195.86.39..xxx's avatar

  /sarcasm

  kan niet wachten op deze game

  de halve gamend achterhoek zit te juichen als een boer die na 4 weken droogte weer regen ziet vallen! nee sorry! ik kan me nou echt niet inbeelden wat voor uitdaging deze game je kan geven!

  moet wel zeggen de screens zien er netjes uit!

 3.    579 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  Er komt volgende week al een update speciaal voor Nederland voor de game. Je kunt dan in de avond naar schuurfeesten en “brommers kieken” op muzie van Bennie Jolink.

 4.    1799 XP
  NL-3rR0r-NL's avatar

  Lol @ grumble

  Ik weet nog niet zeker of ik em koop.. wat dit spel zo leuk maakt op de pc is het modden. En dit zal helaas niet kunnen op de ps3, dus ik wacht nog even af. Op de pc speel ik hem nog steeds heel veel!

  De uitdaging is het plannen, en al het voorbereidingswerk wat er bij komt kijken voor je daadwdrkelijk kunt oogsten.

Review: Farming Simulator 2013
Farming Simulator 2013 voorzien van een launch trailer
Trophies van Farming Simulator 2013 vrijgegeven
Gespeeld: Farming Simulator 2013