Volgende week dinsdagavond om 19.00 uur zal de persconferentie van Sony in Keulen plaatsvinden en eerder konden we je al melden dat de focus bij die persconferentie ligt op de PlayStation 4. Sony heeft hier inmiddels aan toegevoegd dat ze het bij deze persconferentie gaan hebben over zowel aangekondigde als onaangekondigde games. Dus naast dat we meer details omtrent de release (dat verwachten we althans) gaan horen zullen ook voldoende games voorbij komen.

Onder bestaande games vallen natuurlijk de first- en third party games die inmiddels bevestigd zijn als launchgame of als game voor de launch window, dus verwacht daar meer nieuwe informatie over wat wellicht van de exclusieve en unieke features strekking zal zijn. Wat betreft de onaangekondigde games, dat is natuurlijk even gissen, maar Sony zal ongetwijfeld nog wel meer achter de hand hebben om ook in Keulen een spetterende show neer te zetten.

Sony zal “be showcasing the future of all things PlayStation,” tezamen met “packed with news on both announced and unannounced titles.”

Volgende week zullen we aanwezig zijn in Keulen om de persconferentie bij te wonen en vanzelfsprekend zul je hier op PSX-Sense terecht kunnen voor het laatste nieuws. Ook verwachten we dat we een livestream kunnen aanbieden, maar op dit moment zijn we wat dat betreft nog in afwachting van Sony.