http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_49ff065007b98.jpg

Kun jij de errorcode 80022a07 inmiddels ook al dromen? Je bent niet de enige, heel wat PSN-gebruikers kampen met het probleem dat ze hun trophies niet kunnen synchroniseren, daar staat deze errorcode dan ook voor. Maar hier lijkt vanaf 10 december verandering in te komen, volgens een gebruiker van het officiële PlayStation Forum heeft hij Sony een e-mail gestuurd en kreeg hij het volgende terug.

I sent Sony an e-mail about this and was told it’s affecting “a very small number of users” and may be addressed by scheduled maintenance due dec 10.

Hopelijk is het tegen 10 december dan ook afgelopen, want het duurt nu al lang genoeg dat we onze trophies niet fatsoenlijk kunnen synchroniseren. En als ze dan toch bezig zijn, wanneer kunnen we nu eens onze trophies in PlayStation Home tentoon gaan stellen? We wachten nu toch al wel lang genoeg. Sony riep dit al in de betaversie van het Home-platform, maar het lijkt haast wel of ze het vergeten zijn. Maar goed, wie maakt er nu dan ook nog gebruik van PlayStation Home.