‘Cliffy B.’ teased nieuwe project met twee screenshots

Cliff Bleszinski, beter bekend als ‘Cliffy B.’, is vorig jaar opgestapt bij Epic Games om een nieuwe weg in te slaan. We weten zo langzamerhand wel dat Bleszinski druk bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe IP, maar wat we precies kunnen verwachten is nog een groot geheim.

Vandaag zijn er echter twee screenshots van de game naar buiten gebracht, maar wederom is het voor ons tasten in het duister. Op de eerste screenshot zien we een bewapende soldaat in een vrij open wereld staan, terwijl we in de tweede screenshot kijken naar een potje basketbal tussen gemechaniseerde, gigantische met jet-packs beladen mannen?

Wat we hier nou precies van kunnen maken weten we ook nog niet helemaal, want een heldere link tussen de twee screenshots is ver te zoeken. Wellicht hebben jullie nog een geniale ingeving?

 1.    1562 XP
  Redrum83's avatar

  Carmageddon..

  waarom zou je zeggen. Door die 2de screen hehe, moest gelijk aan dat football stadion stukje denken.

  en die eerste gaf me een geddon gevoel :p..

 2. crew Management -    4468 XP
  M4GN3T's avatar

  Nou… prachtig. xD

 3. crew Redacteur -    2011 XP
  WJayW's avatar

  Hij heeft zelf al aangegeven op z’n twitter dat de afbeeldingen “cropped” zijn (aka ingezoomd/niet volledig). (bron: https://twitter.com/therealcliffyb/status/367534665420521472)

  We zien dus lang niet alles van de afbeeldingen, meneer laat alleen zien wat ie wil laten zien.
  Neemt niet weg dat de afbeeldingen van alles zeggen, maar samen totaal nietszeggend zijn 😀

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Cliffy B zou massaal geboycot moeten worden. Verschrikkelijke vent, tevens groot voorstander van DRM en heeft Sony massaal af zitten zeiken afgelopen E3. Ik koop niets waar deze man aan mee heeft gewerkt.

 5.    130 XP
  RAAFmaker's avatar

  @Naam…:

  Meneertje Bling-Bling-Blingzinski die graag in de belangstelling staat is een “winst te maximaliseren door de middelen die nodig zijn” soort van vent. Individuele hebzucht so he can keep living the good life.

  Cliffy B was voornamelijk het gezicht van Epic door zijn stoere publieke vertoning en praatjes. Zijn Lead Designer rol voor Gears of War heeft hij afgedwongen dankzij Michael Capps en James Schmalz door zijn belang dat Unreal een succes moest worden.

 6. Anoniem -   
  94.215.40..xxx's avatar

  Naam… heeft helemaal gelijk. Bleszinski is een kneus die denkt dat zijn ondoordachte meningen heel belangrijk zijn omdat hij toevallig aan Gears Of War gewerkt heeft. Tevens een Xbox Fanboy (of hij wordt er voor betaald om domme uitspraken te doen). Check zijn twitteraccount maar. Die gast is niet goed wijs.