Capcom Essentials Bundel komt niet naar Europa

CapcomEssentials_a

Eerder deze week kondige Capcom een Essentials Bundle aan voor de PS3 en Xbox 360. Deze bundel bevat maar liefst vijf toptitels, waaronder Resident Evil 6, Super Street Fighter IV, Devil May Cry, Dead Rising 2 en Megaman 10. Ook ontvang je bij dit pakket een  rugtas met daarop het logo van de uitgever.

Bij de aankondiging van de bundel werd alleen gesproken over een release in de Verenigde Staten en hier zal het ook bij blijven. MCV UK heeft namelijk bevestiging gekregen dat er geen plannen zijn om de bundel naar Europa te brengen. Wie het pakket toch wilt hebben zal dus moeten uitwijken naar bijvoorbeeld eBay.

De Capcom Essentials Bundle ligt vanaf 8 oktober in de Amerikaanse winkels voor $59,99.

 1.    7394 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Zitten 2 matige games bij. Dus ze mogen het houden bij Capcom. Ze zijn al lang niet meer een van mijn favoriete ontwikkelaars.

 2.    16 XP
  Daddy-Sensei's avatar

  Wat een nutteloze bundel zeg, bijna alle games zijn een aantal jaren geleden uitgekomen. Enige echte “nieuwe game” is Resident evil 6 en volgens mij zit niemand hier op te wachten. Verder is het belachelijk dat het Super Street fighter 4 (ssfiv) is en niet de uitgebreidere versie SSFIV Arcade Edition.

  Denk niet dat ze bundel goed verkocht gaat worden, misschien is het ook maar goed dat die alleen in de VS uit komt!

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  niet duur voor een top bundel als dit

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Patr!ck: In verbend met Resident Evil 6 kann deze bundel niet ‘top’ worden genoemd

 5.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  @Naam…: smaken verschillen. ik vind juist dat RE6 de bundel compleet maakt