http://cdn.psx-sense.nl/wp-content/uploads/2013/06/9oIA2OMh.jpg

Zelfs de Sony-store is dit weekend door haar laatste voorraad heengegaan, iets waar de rest van de webshops eerder al mee kampte. Bart Smit, Bol.com, Wehkamp, Game Mania, Nedgame enzovoorts, ze zijn allemaal door hun ‘eerste levering’ PS4’s heen. De enige hoop die je nog hebt is wellicht een reservering te plaatsen bij een speelgoedzaak in de buurt, maar ook daar is je kans inmiddels dramatisch verkleind dankzij de uitstel van de Xbox One.

Heb je dus geen pre-order staan dan is de kans groot dat je geen PS4 zult ontvangen als de console uitkomt. Wanneer de tweede levering komt is nog moeilijk te bepalen, maar de meeste webshops beweren dat dit december is. Er is nog wel één webshop die je mogelijk een levering kan garanderen, dat is MyCom, zij melden namelijk nog niets op hun site. We raden je alleen wel aan dit te controleren voor je een reservering plaatst, wellicht zijn er maar een paar winkels in het land met voorraad. Wij hebben contact opgenomen met een MyCom-winkel en ze wisten niets van een opgeraakte voorraad.

Het is onbekend hoeveel PS4’s er inmiddels precies gereserveerd zijn in Nederland, maar het lijkt erop dat de PS4 nu al een daverend succes is.

Update: Ook MyCom is door de voorraad heen