Games voor een prikkie – tips voor onder de kerstboom

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4b128cffce660.jpg

Het is weer die tijd van het jaar wanneer je het liefst lekker binnen blijft met een enorme mok warme chocolademelk. En natuurlijk wil je dan ook wat te doen hebben, wij zijn op zoek gegaan naar enkele goedkope deals die je zelf kunt kopen of iemand cadeau kunt doen. Want dit is namelijk ook het moment bij uitstek voor winkeliers om games in de aanbieding te doen en voor een zacht prijsje aan te bieden.

Mirror’s Edge

In een stad waar alle informatie zwaar in de gaten wordt gehouden, vervoeren ‘runners’ gevoelige data, buiten het oog van de controles. In dit schijnbare paradijs wordt een misdaad gepleegd, je zus er in geluist en ben jij op de vlucht. Jij bent een ‘runner’ met de naam Faith. In innovatieve first-person gameplay sta je ineens in de schoenen van een held(in) wiens taak het vooral is zich lopend, rennend en springend ‘uit de voeten te maken’. Supersnelle achtervolgingen, maar ook diverse actie-rijke scenes staan tussen nu en de vrijheid. Je tegenstanders zijn medogenloos maar jij hebt een aantal grote voordelen: snelheid en wendbaarheid. Live or die, it’s up to you and your feet.

Prijs: £6.95 (Gratis verzending)
Waar: MyMemory.co.uk
Review: Klik hier

Tekken 6

De meest indrukwekkende fighting game ever gaat helemaal los wanneer deze zich voedt met de krachten van PS3 en 360. Bekende gezichten zullen opnieuw hun opwachting maken maar verwacht ook de nodige vernieuwingen. Elk personage kent zijn eigen krachten en special moves, waardoor “the king of iron fist tournament” een uitdaging en variatie kent waar geen enkele andere fighting-game tegenop kan. De mogelijkheden van deze tijd maken het daarbij een grafisch pronkstuk en geven meer multiplayer opties dan voorheen. Tekken 6 is een ware must-have als je ook maar iets met fighters hebt, en is op dit moment één van de beste keuzes die je kunt maken als je in de markt bent voor een fighting game.

Prijs: £29,95 (Gratis verzending)
Waar: MyMemory.co.uk
Review: Klik hier

God Of War Collection

De twee God of War titels die reeds verschenen zijn voor de PlayStation 2 zullen rond kerst hun weg richting de winkelschappen opnieuw zien maar ditmaal op een Blu-Ray schijfje. Aangezien Sony niet een simpele port van hun titels op de disc zet, bevatten de twee games ook wat verbeteringen. Soepelere gameplay, trophies en 720p beelden wel te verstaan. Een prachtig pre-God of War III cadeau. Kratos zit op z’n troon op de Olympus en de ooit sterfelijke strijder is veel gevaarlijker dan zijn voorganger, Ares, ooit is geweest. Kratos is een medogenloze god, wiens toorn iedereen vernietigt die zijn pad kruist of het pad van zijn geliefde Sparta. De “Geest van Sparta” heeft de zinnen gezet op dat wat geen enkele sterveling of zelfs god ooit is gelukt, namelijk het veranderen van Kratos’ lot.

Prijs: €29,99 (Gratis verzending)
Waar: Axelmusic.com

Watchmen – The End Is Nigh – Complete Experience

In een complex avontuur, waarin verhaallijnen volledig anders lopen dan je zou verwachten, belandt de speler in het Chicago van 1985. De wereld is echter niet zoals wij die kennen; superhelden zijn echt en hebben tijden een zware stempel op het straatbeeld gedrukt.De menselijke stijl om alles te verachten wat boven hen staat, hebben geleid tot wetten welke de gekostumeerde helden volledig verboden. Nu echter één van de oorspronkelijke helden wordt vermoord, gaat een ander op zoek naar de reden hierachter.

Ook krijg je de film Watchmen op Blu-ray er gratis bij, plus nog eens een poster. Geen geld dus voor slechts 17 euro.

Prijs: €16,99 (Gratis verzending)
Waar: Axelmusic.com
Review: Klik hier

Dead Space

De ruimte is een enge, donkere plaats. Het is een plek waar men probeert te mijnen om rijkdommen en grondstoffen binnen te halen. De “bonus” die ze tegen het lijf lopen is echter minder aangenaam dan waar ze voor kwamen. Wanneer Isaac Clarke op pad gestuurd wordt om de communicatie systemen aan boord van een mijnschip te repareren, treft hij het gevolg aan van wat een buitenaardse plaag kan doen met een bemanning. Vanaf nu moet hij proberen te overleven in een omgeving waar de vijand vormen kent die hij zich in zijn ergste nachtmerries niet voor kon stellen.

Prijs: €14,99 (Gratis verzending)
Waar: Axelmusic.com

12 reacties

 1. Anoniem -   
  ragcage's avatar

  nice man !
  Ik zat al te kijken om Mirrors Edge te halen, en ik zocht naar de goedkoopste plek :p
  Die heb ik nu dus gevonden
  Alleen nog ff w8en tot ik mijn december loon heb

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wajoo wie ME nu nog niet heeft moet hem nu cker kopen xD

 3.    195 XP
  gathuv's avatar

  Goed idee van jullie om dit zo te maken, Thx

 4. Anoniem -   
  rg's avatar

  £29.95 hoeveel euro is dat?

 5.    482 XP
  Flow's avatar

  @rg: Iets meer als 30 euries. Uit me hoofd iets van 33.

  Mooie games allemaal, vooral Dead Space is een aanrader!

 6.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Waarmee kan je betale bij Axelmusic.com?

 7. crew Management -    4937 XP
  M4GN3T's avatar

  @ferrariking: PayPal, Credit Card etc.

 8.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  GoW && Tekken 6 zijn de vetste 😛

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Helaas weinig tijd om te gamen deze maand 🙁 druk..druk..druk

 10.    174 XP
  Tom's avatar

  GoW Collection echt zwaar chill voor die prijs, even kijken of ik nog wat kan extra uitgeven voor de feestdagen 😛

 11.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Okee die koop ik laten wel;)
  eerst Ratchet & Clank: A Crack In Time kopen:)

 12.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  Dit noem ik nog eens goedkoop, Mirror’s Edge voor €7.63!