Bijzondere cryptische trailer uitgebracht voor Everybody’s Gone to Rapture

Rapture kennen we uiteraard allemaal als de mislukte utopie op de bodem van de oceaan uit de eerste twee BioShock games. Toch heeft de game Everybody’s Gone to Rapture hier helemaal niets mee te maken. Het spel, waarvan Sony een bijzonder cryptische trailer tevoorschijn toverde op de Gamescom, begint naar eigen zeggen “bij het einde van de wereld”.

Veel informatie gaf de trailer niet vrij. We zagen wat post-apocalyptische shots van een wereld die duidelijk zijn beste dagen ver achter zich heeft liggen en kregen computerschermen te zien die volgens ons naar de oorzaak van de ramp wijzen. We hopen snel meer te weten te komen, want de teaser wist wel onze interesse te wekken.

Ook leuk om weten is dat Everybody’s Gone to Rapture ontwikkeld wordt door thechineseroom als het spirituele vervolg op Dear Esther. De ontwikkelaar sleutelt momenteel ook aan de PC-Game Amnesia: A Machine for Pigs en wie daar de trailer al van gezien heeft, weet dat ook dit spel er behoorlijk creepy uit ziet. Laat maar komen, dus.

Wordt vervolgd.

Boxshot Everybody's Gone to Rapture

Everybody's Gone to Rapture

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    865 XP
    Sir. Nigell's avatar

    mwah, t heeft mijn interesse niet gewekt

Everybody’s Gone to the Rapture heeft een releasedatum gekregen
PS4 exclusive Everybody’s Gone to the Rapture uitgebreid te zien in nieuwe video