Assassin’s Creed IV: Black Flag remote play demo in actie

Na de mislukte Assassin’s Creed IV: Black Flag presentatie op de E3, kreeg Ubisoft een nieuwe kans op de Gamescom. Ubisoft liet een nieuwe demo zien op de PlayStation 4. In de demo vond er een grootse strijd plaats op zee. Samen met je bemanning vuurde je kanonnen af op een vijandig schip.

Het meest interessante aan deze presentatie was de remote play functie van de PlayStation Vita. Stel je vriendin kijkt graag naar Goede Tijden Slechte Tijden, dan hoef je geen grote discussie te starten. Je pakt gewoon je Vita en kan ongestoord verder gamen via de remote play functie, mits je een wifi verbinding hebt uiteraard.

Aan het einde van de Black Flag presentatie kregen we tevens een glimp te zien van Aveline, hoofdpersonage uit Assassin’s Creed: Liberation. Aveline is namelijk speelbaar in enkele Black Flag, missies exclusief voor de PlayStation 4. Beelden van deze content volgen later.

 

 1.    417 XP
  jeep82's avatar

  netjes

 2.    1812 XP
  R*forever's avatar

  Wel zeer goed vloeiend als je het mij vraagt. Zeer Nice feature..

  Maar assassin’s creed black flag ga ik toch pijs ik niet aanschaffen. Het lijkt teveel op current gen… Ik wacht wel nog een paar jaartjes wanneer ze met de real deal komen..

  Ik vond de persconferentie van Sony zeer teleurstellend. Maar ja, beter dan niks zeker?

 3.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Ik wist wel dat het kon,ik hoop hierdoor dat de PSVita wel veel beter gaat.

 4.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  zag het gisteren, best wel vet